Večeře za 20 Kč pro jednoho: Staročeský pokrm šumajstr z krup voní česnekem, sádlem a majoránkou a nasytí i velké jedlíky
Piškotové těsto
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 8 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 10 hodinami
10. 9. 2010 07:05
9. 9. 2010 16:16
9. 9. 2010 15:24
9. 9. 2010 14:56
Spagetka - JJ stále se máme co učit... já hlavně když navštívím tyto stránky - vždy tu načerpám tolik inspirace, že kolikrát nevím co dělat dřív
9. 9. 2010 14:25
9. 9. 2010 14:18
9. 9. 2010 14:13
9. 9. 2010 13:50
A hlavně teplotu v receptu ber jen jako orientační - každá trouba i sporák to maj jinak...
9. 9. 2010 13:36
9. 9. 2010 13:32
Takže troubu otvírej určitě až po 15 minutách po vložení formy, dřív ne, snaž se si zapamatovat, nebo napsat, jak ti trouba peče a otvírat ji až před dokončením upečení. Hlavně ale formu vkládej do trouby a vytahuj pomalinku, netrhej s ní a prudce nepokládej - jako s miminkem prostě. Uvidíš, že se to povede!!!
Jo a ještě - i suroviny na piškot musí mít stejou teplotu, někdy se zdá, že se to povedlo, ale ve výsledku piškot spadne, protože třeba vejce byly chladnější!!!!
9. 9. 2010 13:18
Takže když ho pak chci zarovnat ovocem & polít např. želatinou, tak to udělat nemůžu, jelikož se ten korpus tak zmenší, že mi vše steče dolů a navršku nic nedrží. Už nevím co si s tím počít.
Co dělám špatně???
Předem děkuji za rady...