Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rada:-)

Irrčo v pohodě:-D:-D Učím se pořád.;-) Vyhodila jsem ho. Po nahřátí to bylo ještě horší:-)):-)) Udělala jsem tento krém a je super:-p:yes: http://www.toprecepty.cz/recept/8518-stafetky-iii/Už u něj zůstanu:-)

u některých krémů se mi osvědčilo - pokud se srazily - na chvilku celou sraženou hmotu dát do vlažné trouby (40 - 50°C)aby se teplota všech surovin srovnala, pak na nejvyšší otáčky šlehat, měl by se vyšlehat. Pak nechat vychladnout a na noc dát do lednice, druhý den před použitím ještě jednou vyšlehat. Nepomůže to vždy, záleží na surovinách a na tom jak moc je krém sražený a jak moc jsme ho už "napravovaly"

Miszo to je mi líto:-ONechala jsi ho stát v teplé místnosti než jsi zašlehala máslo?

Irrčo díky:-) taky jsem si to myslela a taky tak udělala. Jenže co jsem nechtěla, stalo se.:-// Srazil se mi. A co teď s tím? Asi už nic. Udělat nový? Nebo je nějaký fígl jak to napravit?
:-O

Miszo já si myslím že tím máslem by to šlo, ale budeš muset dochutit,chce to aby vše mělo pokojovou teplotu, ne přímo z ledničky;-)

Hezký den:-K Včera jsem dělala kávový krém na cukroví. Složení: jíška(máslo+mouka), káva, mouka a cukr. Jenže mi ten krém nezhoustl. Čím ho mám dohustit? Jíškou nebo došlehat jen máslem. Nevím, jestli se mi ten krém potom nesrazí. Díky předem za radu.:-K:-K

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek