Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

flambování

Ahojky, je to jednoduche-na panvicu s nizkym okrajom das rozpustit 2PL cukru s 1PLmasla-ked to zacne karamelizovat,prilejes asi 1dl pomarancovej stavy a 0.5dl griotky-nechas prevarit,potom vlozis urobenu palacinku,prelozis na polku a znova na polku,potom pridas dalsiu a dalsiu-z tohto mnozstva sa daju urobit az 4palacinky a ked su nasiaknute,zalejes 0.5dlrumu a zapalis cez okraj od varica(samozrejme to treba robit na sporaku s plamenom)Alkohol vyhori sam,ak by sa ti zdalo ze to hori prilis dlho,zakryjes to pokrievkou-potom uz len prelozis na tanier.Je to mnamka!

ahoj, může mi nějaký zkušený kuchař/kuchařka prozradit přesný postup při flambování palačinek? Chtěla bych to zkusit, ale nevím jak na to... Děkujiii

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek