Krkonošské bifteky podle Viléma Vrabce: Kombinaci bramboráčků a karbanátku stojí za to vyzkoušet
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 6 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 6 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 6 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 6 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
7. 10. 2010 09:13
7. 10. 2010 08:49
Včera mi Světluš poradila nalít vodu a saponát a vařit asi 10minut,tak jsem to udělala,ale černota zmizela jen malinko.neznáte někdo ještě něco jiného,prosím.
Díky moc za rady.
Předchozí 1 2