Je to sýr, není to sýr? Mascarpone je základem tiramisu, ale hodí se i do slané kuchyně
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 9 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 9 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 10 hodinami
11. 10. 2010 13:08
ku12.gif
11. 10. 2010 11:59
http://www.toprecepty.cz/recept/2070-kolozvarske-z...
10. 10. 2010 22:02
Pokud si to dobře pamatuji, tak obsahovalo kousky libového vepřového masa, nožičku moravské klobásy a kuličky z mletého masa smíchaného s rýží, vše pěkně proleželé v zelí. Ještě teď slintám, když si na to vzpomenu.
Nejvíc mi z toho chutnala právě ta moravská klobása, stejně jako v leču a také se prodávala konzerva jen s moravskou klobásou.
Před nějakou dobou jsem objevila konzervu také s názvem moravská klobása, ale to vůbec nebylo k jídlu. Okolo masa možná jen proletěla, ale spíše se mu obloukem vyhnula.
7. 10. 2010 22:37
http://www.toprecepty.cz/recept/12715-kolosvarske-...
7. 10. 2010 21:02
Bývala to moc dobrá konzerva (jedna z mála) v 80. letech min. století. Díky! :)
Předchozí 1 2 3