Jak jsme testovali Nesnězeno, aplikaci, na které se rychle stanete závisláci. Oběd za 74 Kč a snídaně z Hiltonu vás dostanou
sušení hroznů
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 9 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 9 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 10 hodinami
17. 10. 2010 11:08
Ty kuličky před sušením namoč do vody, aby popraskala slupka, což urychlí zbavování vlhkosti při sušení.
Dobře usušené kousky ovoce poznáš tak, že jsou kožovité a vláčné, nebo ho zmáčkni. Na řezu se nesmí objevit žádné stopy vlhkosti.
Nebylo by lepší je zmrazit anebo ještě lépe, udělat marmeládu, kompot atd? Mám pocit, že finančně se ti sušení moc nevyplatí, ale je to na tobě.... Možná že někdo má jiné zkušenosti, já sušila jednou a už nebudu.
Pokud máš ale fakt hodně drobné, tak by to možná šlo rychleji, to už je na tobě.
Jinak můžeš rozložit do trouby a sušit asi při 45°C, ale při otevřené troubě, musí to větrat!!!! Ale sušička je fakt lepší, máš lepší kontrolu.
mrkla jsem - tady máš nějaké odkazy na konzervaci vína
http://recepty.chytrazena.cz/zavarovani/marmelada-...
http://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/zavarovan...
17. 10. 2010 10:39