Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

opět zamrazování

holky,já vám moc děkuji a věřím:-!;-):-D:yes:takže co zbyde teď ,díky vám,bez obav zamrazím:yes:;-)

Rebi, já běžně mrazím třeba bigos, kam přijde zelí jak kysané tak čerstvé(uvařené), protože ho dělám vždycky několik litrů najednou a třeba segedín mrazím taky.Naopak tyhle jídla jsou po rozmrazení ještě daleko chutnější ;-)

..rebeko já nevím co ostatní, ale běžně dávám do mražáku zelí jako přílohu, kedlubnové zelí, zelňačku i segedín...syrové zelí bych asi nemrazila, ale uvařené, proč ne?

někde jsem slyšela,že není dobré zamrazit zelí..tedy konkrétně segedínský gulášek-jako hotový pokrm,poradíte někdo,prosím:-?;-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek