Už jste ochutnali domácí sušenkové máslo?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 48 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 42 minutami
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 11 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
5. 12. 2010 20:00
Nebo mi snad chcete říct, že když jedete na návštěvu do ciziny, tak oni vaří něco extra jenom kvůli vám. S tím jsem se ještě nesetkala.
4. 12. 2010 19:10
4. 12. 2010 15:32
4. 12. 2010 14:35
20. 11. 2010 13:53
20. 11. 2010 13:39
20. 11. 2010 13:11
20. 11. 2010 00:04
19. 11. 2010 22:13
A udělala pěkně šťavnaté brabce, bramborové knedlíky a trochu našeho zelíčka.
Němci na to čučeli jak vyvoraný myši. Napřed do toho zobli, aby se neřeklo, potom se do toho ale pustili, jako by 14 dní nejedli. Jak potom řekli, bylo to možná nezdravé, ale dobré. Potom jim druhý den sousedka udělala jahodové knedlíky z tvarohového těsta a dostala je. Zbývající dobu pobytu zahodili pokyny a cpali se nezdravou stravou. Sice jim mastný bramborák trochu pohnul žlučníkem, ale po týdnu odcházeli velice spokojeni.
Z toho vyplývá, že není potřeba vařit nic složitého. Když si vzpomenu, jak do nich padla česnečka, tak se ještě dnes musím smát.
26. 10. 2010 16:12
26. 10. 2010 15:58
26. 10. 2010 15:44
26. 10. 2010 15:38
tak já něco vymyslím, snad se trefím do jeho chutí.
26. 10. 2010 15:12
26. 10. 2010 15:05
1 2 Další