Rebarborový crumble je snadný a rychlý. Stačí vylepšit drobenku o pár ingrediencí a šťavnatá sladkokyselá chuť moučníku vás dostane
využití PET lahví k uchovávání potravin
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„hezký slulečný den, dnes přišli mladí. Uvařila jsem jim…“ tara23, před 3 hodinami
„Hezký den dnes vývar s nudličkami a uzená krkovička…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„MarcelaPa: Marci tak jsem tvé narozeniny prošvihla,tak…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
13. 11. 2010 19:00
13. 11. 2010 18:10
13. 11. 2010 17:57
Jednoduše geniální - výborný nápad !!!
Taky vás štve pořád zavazovat a gumičkovat pytlíky s různými drobnými zbytky do mrazáku anebo do lednice?
Někdo praktický vymyslel toto:
Prázdnou plastovou láhev kousek pod víčkem ustřihnete tak, aby
okraje nebyly ostré. Víčko odšroubujete.
Mikrotenový pytlík naplníte, čím chcete, třeba i polévkou.
Horní okraj sáčku protáhnete zespoda tím uříznutým kouskem plastu a přes ohnuté okraje mikrotenu zašroubujete víčko! (Pochopitelně, že velikost pytlíku musí být přiměřená k velikosti víčka, aby se tam mikroten moc nechumlal a víčko šlo pořádně zašroubovat).
Pokud jste tomu nerozuměly, koukněte na obrázky.
image0011_66275636.jpg
image0022.jpg