Mýty vs. fakta: K čemu je dobrý přerušovaný půst?
Kaštany jedlé
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„hezký slulečný den, dnes přišli mladí. Uvařila jsem jim…“ tara23, před 3 hodinami
„Hezký den dnes vývar s nudličkami a uzená krkovička…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„MarcelaPa: Marci tak jsem tvé narozeniny prošvihla,tak…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
23. 11. 2010 15:27
najdete na http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/ces...
Kaštany obsahují hodně draslíku a málo sodíku - působí tedy pozitivně na kardiovaskulární potíže.
Pozitivní vliv mají kaštany i na kůži, vlasy, jaterní a krvetvorné poruchy, respirační onemocnění, proti průjmu, proti depresím, proti ztrátě paměti…
Obsahují vitaminy A, B1 – 6, C, kalcium, fosfor, magnezium, železo… prostě kudy chodí, tudy léčí.
Jsou bezpečné i pro diabetiky, alergiky, celiatiky a neobsahují lepek.