Jahodová panna cotta: Kromě tučné smetany stačí jen pár ingrediecí, nejdůležitější je ale dostatečně dlouhé chlazení
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 30 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Pekný deň želám. Polievku som varila ako magdalenka, z…“ Julia Oskerova, před 34 minutami
„Hezký den, včera jsem namarinovala 12 křídel v jemně…“ tara23, před 1 hodinou
„Hezký den,u nás dnes bramboračka a kuřecí řízky s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
25. 7. 2013 13:16
A nevyklapela jsem ho, vubec.
25. 7. 2013 10:15
25. 7. 2013 08:04
24. 7. 2013 22:57
V troube byl nakynutej, a jakmile jsem ho vyndala odvykynul se :D,
netusite, proc?
Ted je vysokej ubohej centak,...
20. 12. 2012 14:32
20. 12. 2012 13:13
20. 12. 2012 11:49
20. 12. 2012 08:59
19. 7. 2012 17:09
19. 7. 2012 15:06
Já dávám perník do studené nepředehřáté trouby (mám to tak od mamči)...
19. 7. 2012 14:44
19. 7. 2012 14:20
7. 12. 2010 14:54
7. 12. 2010 10:27
7. 12. 2010 09:42
1 2 Další