Jak poznat špatný burčák a nenaletět? Hlídejte si správnou barvu, typickou vůni i místo původu, pak nešlápnete vedle
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 7 hodinami
„reklama“ Snehulak61, před 13 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 22 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký den, my jsme dnes obědvali na etepy. Nejdřív manžel…“ tara23, před 7 hodinami
„Hezký den dnes krupičková polévka a kuře na paprice s…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
„Dobrý den, můžete udělat něco s těma reklamama? Jeden než…“ Snehulak61, před 13 hodinami
9. 1. 2011 00:15
8. 1. 2011 22:27
8. 1. 2011 22:26
8. 1. 2011 21:56
8. 1. 2011 21:13
8. 1. 2011 21:06
8. 1. 2011 21:05
8. 1. 2011 17:04
8. 1. 2011 17:01
8. 1. 2011 16:57
8. 1. 2011 16:22
8. 1. 2011 14:55
Bibi, snažila jsem se, uvidíme, jestli se to nějak bude lišit od Nadi, pokud jí něco přijde. Tenhle náš mám prý udělat, jak jsme na něj vzpomínali, tak nás dohonila mlsná
8. 1. 2011 14:14
A ještě se zkusím zeptat sestřenice, která vařívala v hospodě.
8. 1. 2011 11:52
8. 1. 2011 10:02
1 2 3 Další