Jak na výbornou jablečnou žemlovku, aby byla uvnitř vláčná a na povrchu křupavá: Pro dokonalý výsledek to chce jeden krok navíc
moc krásné historické formy na pudinky, piškot i vánoční cukroví
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„reklama“ Snehulak61, před 16 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 26. 11. 2024 22:03
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas pikatni polevka z cervene cocky,…“ hazel, před 2 hodinami
„Hezký den, my jsme dnes obědvali na etepy. Nejdřív manžel…“ tara23, před 10 hodinami
„Hezký den dnes krupičková polévka a kuře na paprice s…“ Simona Skolakova, před 13 hodinami
26. 12. 2010 09:53
26. 12. 2010 08:59
na zdobení
26. 12. 2010 00:11
http://www.arsci.cz/stahuj/Nablyskana-krasa_Formy....
* oválná forma na pudink nebo sulc s motivy ulit (délka 15 cm, výška 10 cm),
* oválná forma na pudink nebo sulc s motivy krystalů (délka 15 cm, výška 10 cm),
Evropa 19.století.
* forma na piškot zvaná větrník (průměr 13 cm a výška 8 cm),
* forma s věžicemi na pudink nebo rosol (průměr 11 cm a výška 11 cm),
Střední Evropa 19.století.
* vzácnější formy na pudinky (průměr 12 cm a výška 11 cm),
Anglie 19.století.
* formy na vánoční cukroví:
pracna a kytička (průměr 72 cm a výška 3 cm),
bábovička (průměr 9 cm a výška 5 cm),
Střední Evropa 18.- 19.století.