Jak na výborný máslový krém: Základ lze ochutit pudinkem, vyšlehaným sněhem z bílků, ale i čokoládou, kávou či oříšky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 7 hodinami
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 9 hodinami
7. 10. 2008 22:50
7. 10. 2008 22:05
Oli, já si na kousek silnějšího drátu, který si vytvaruji do kruhu, přivazuji slámu nebo seno. Pak už záleží jen na tobě. Listy ničím nestříkám, jsou taky hezké když zaschnou a líbí se mi když se zkroutí.
7. 10. 2008 21:41
7. 10. 2008 20:49
a_076.jpg
3. 10. 2008 22:23
3. 10. 2008 19:59
2. 10. 2008 21:50
2. 10. 2008 21:32
2. 10. 2008 16:51
2. 10. 2008 16:46
2. 10. 2008 15:05
a_071.jpg
2. 10. 2008 15:02
vysledek.jpg
Předchozí 1 2