Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

REMOSKA

Já mám dodnes starou remosku jak bez okýnka, tak i s okýnkem. V té bez okýnka se mi kupodivu peče líp, mám k ní i starý návod na jakou dobu péci a musím říct, že nezklamala. Pokud je jinak ta tvoje remoska nezávadná, tak peče stejnoměrně po celé ploše. Musíš vyzkoušet. Ale chce to ohlídat, případně si třeba i napsat své poznámky o tom pečení pro příště, osobně nedám na remosku dopustit, měla už vadnou šňuru a muž ji chtěl vyhodit. Jenže já ho donutila, aby k ní dal hezky novou ;-);-):yes:

Když jsem kdysi bábovku nebo dort pekla v remosce, tak se mi osvědčilo si víko trochu předehřát, těsto přikopit, péct asi 10 minut, pak na 10 minut vytáhnout z elektriky a pak pokračovat v pečení předepsanou dobu. Určitě si to budeš muset sama zkusit.Kromě listového těsta není problém během pečení pod víko nakukovat.

Dostala jsem starší remosku, malou (500W), víko bez okýnka. Máte někdo zkušenost, jak v ní péct moučníky (buchty apod)? Jak to udělat, aby se propekl i prostředek, aniž by obvod byl už spálený?
Díky Eva

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek