Vajíčka na Velikonoce: Jak poznat ta z volného chovu i to, zda je snesla česká slepice
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 9 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 9 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 11 hodinami
24. 2. 2011 20:01
24. 2. 2011 19:42
24. 2. 2011 19:39
24. 2. 2011 19:31
24. 2. 2011 19:25
Pokud se mi zdá málo kyselá, dochutím až odstavené z ohně před podáváním.
Také se mi zatím nesrazila, nikdy jsem nad tím nepřemýšlela a teď, jak to čtu, tak se vsadím, že se to stane
Také jsem četla ocet přidávát nakonec horký
24. 2. 2011 19:12
24. 2. 2011 19:12
24. 2. 2011 18:57
24. 2. 2011 18:51
24. 2. 2011 17:19
Občas se mi také stane, že se kulajda zdrcne (dělám ji i ze sladkého mléka). Tak jednoduše vyberu větší kousky brambor, rozmixuji a dám zpět brambory.
24. 2. 2011 16:46
24. 2. 2011 16:41
24. 2. 2011 16:32
V Runštukovi se píše \"...polévku dochutíme octem...\", obsahující přitom normální mléko (třeba moji oblíbenou se zelenými fazolovými lusky na kyselo), ovšem asi se mlčky předpokládá, že člověk už ví, jak na to.
24. 2. 2011 16:20
24. 2. 2011 16:20
1 2 Další