Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 6 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 6 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 7 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 7 hodinami
1. 3. 2011 12:35
1. 3. 2011 11:41
1. 3. 2011 09:39
1. 3. 2011 09:27
králik-zajac - súhlasím s tebou, aj slovenčina rozlišuje, čo je králik a čo je zajac. Iná vec je, že v praxi v hovorovej reči sa väčšinou používa pojem zajac aj na králika. Ale to na veci nič nemení, zajac behá po poli, králik sedí doma v králikárni.
1. 3. 2011 08:58
1. 3. 2011 08:39
1. 3. 2011 07:59
V příloze posílám srovnání jak se zobrazuje současná a nová verze v prohlížeči Google Chrome.
Pokud někde dělám chybu tak děkuji předem za radu.
top_recepty-_porovnani.doc
1. 3. 2011 07:32
rád bych jen napsal, že Toprecepty měly jako první z webů o vaření základní oranžovou barvu. A proto, že některé weby s recepty jsou teď oranžové přece nebudeme měnit naši základní barvu. K oddělení textu receptu od ostatních prvků stránky - můžeme pod konec textu receptu přidat oddělující linku, snad to bude lepší.
Bibinka: nerozumím tomu, že Vám chybí TOP recepty. I teď jsou tam TOP 10 recepty seřazené podle bodů.
Pajaska: V příloze vidím nynější design, ne ten nový. Hlavička v novém designu takto roztažená není.
Ostatní věci ještě probíráme s Radkem. Každopádně u nového designu nám šlo o jednoduchost a přehlednost...vše bude jednodušší, jasnější, jak vyhledávání, tak zobrazování stránek ... postupně budeme pracovat na dokončení nového designu včetně Vašich nápadů
1. 3. 2011 00:35
-já bych uvítala,aby samotný postup receptu a seznam surovin byl nějak ohraničen v rámečku.Něco jako je kolem fotky by stačilo a nebo to lehce probarvit.Komentáře jsou v nastavené barvě,jakou si zvolím,ale samotný recept už ne.Je bílý a splývá s celou plochou stránky.Při tisku je to vítané,ale při prohlížení to vypadá rozhozeně či nedodělaně.
-jak je už níže podotknuto,základní oranžová barva opravdu připomíná jiné stránky s podobnou tématikou.Vítala bych jinou barvu,když změna,tak změna.
-pak ještě jedna věc,pokud chci vložit komentář pod recept a ten má mnoho příspěvků,musim dalekosáhle rolovat až dolů,abych mohla vložit příspěvek či reagovat na něj.A pokud se chci přesvědčit,zda - li např.reaguji správně,tak musím opět zbytečně vyrolovat výš.A znovu dolu.Není to časté,ale samotné vložení komentáře k receptu by mohlo být víc ,,při ruce".
Ještě jedna individuální věc,používám Operu a ,,hlavička" stránek je hodně roztažená.Je to prozatímní stav zkušební verze nebo to bude i na ostré verzi?Pro ilustraci přikládám obrázek.Děkuji za odpověď.
topky_zkusebni_verze_prtsc.docx
28. 2. 2011 23:26
je to web toprecepty.cz - tak tady je zajíc-zajíc a králík - králík na webu toprecepty.sk ať je zajíc-králíkem. Není v tom nic zlého jen trošku češtiny. Zelí je u nás taky zelí a kapusta-kapusta a u Vás naopak - nedělejme v tom zmatek - nová generace jistě nechápe o čem teď tady píšu.
28. 2. 2011 23:09
28. 2. 2011 22:14
28. 2. 2011 22:01
28. 2. 2011 21:11
Jěště jsem si všimla, že sýry jsou různě rozházené, v Ostatních jsem našla eidam, tavený sýr, proč...? když o pár řádků výše je kategorie Mléčné výrobky, tam bych tedy viděla ráda třeba pod čarou nadpis Sýry jako: Brie, Camembert, niva, Hermelín, atd.
Snad jestli ještě mohu, tak jsem pažitku hledala spíše v koření,- to bych obohatila ještě kategorií bylinky a našla jsem ji v zelenině, no nevím...
V hlavičce mi chybí ty nádherné fotografie buchet, skleničky s vínem, talíř s masem,...to ale snad časem oželím.
Jinak děkuji a doufám, že změna image stránek bude pro mě i spoustu jiných uživatelů přínosem.
28. 2. 2011 21:01
Předchozí 1 … 21 22 23 24 25 Další