Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jak jednoduše obalit květák, žampiony atd. při smažení

Po přesunu fóra se změnilo pořadí příspěvků - původní je až 4. zdola - stává se to nepřehledným.

Taky obaluji květák pomocí 3 misek s víkem a jde to mnohem líp a rychleji než s igelitovými sáčky.To jsem vyzkoušela taky.

Nechápu na co hledat tři misky s víkem, když stačí použít igelitové sáčky!

Tak já obaluji také nevařený květák jako Amira, smažím ho pomalu a pod poklicí, aby změknul, ale přitom se krásně křupkavě usmaží. Při obalování používám stejnou metodu, jako Jana Remková, ale ta od Amíry je moc zajímavá.Dobrá rada.

Když smažím květák, tak ho nevařím, je pak křupavější a lepší. A obaluju ho jednoduše tak, že si nachystám tři misky s víčkem - mouka, vajíčko, strouhanka. Květák rozeberu na růžičky, dám do misky s moukou, zavřu, zatřepu, přendám do misky s vajíčkem, zavřu, zatřepu, přendám do misky se strouhankou, zavřu, zatřepu a je jednoduše, rychle a čistě obaleno.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek