Marocký zaalouk je skvělý teplý i studený: Na jeho přípravu stačí jen lilek a rajčata, pikantní chuť a vůni Orientu zajistí správné koření
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„hazel: Stáni, brzy se uzdrav. Musíš být na sebe opatrná,…“ MarcelaPa, před 20 hodinami
4. 2. 2017 12:34
16. 4. 2011 15:12
Říkala, že to bude škodlivé, tak jsem s ní ještě chvilku polemizovala, že v nerezu se normálně vaří a nepatří k nejlevnějším hrncům, ale stejně jsem jí to nevymluvila...
16. 4. 2011 15:02
16. 4. 2011 14:58
Jo, a HLINÍK se přece odstěhoval do Humpolce, tak ho necpi k masu ....
16. 4. 2011 01:48
Jarmil: možná Vám to měklo spíš časem a ne 20 příbory
23. 3. 2011 14:10
23. 3. 2011 14:01
23. 3. 2011 11:35
23. 3. 2011 11:26
23. 3. 2011 11:21
23. 3. 2011 11:21
Zkuste přidat malého panáka rumu nebo na špičku nože prášku do pečiva.
23. 3. 2011 11:15
Kdysi se říkalo hodit k masu hřebík,ale já to nikdy nezkoušela
23. 3. 2011 11:12
23. 3. 2011 11:06
23. 3. 2011 11:03
já doma býka mám..manžela..teda jako znamení zvěrokruhu
1 2 Další