Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chutnější moučníky

Aby byl jablečný koláč šťavnatý a voňavý.

Jablka nakrájíme na plátky před pečením naložíme do vanilkového cukru a tří lžic mandlového likéru.
Patnáct minut před dopečením koláče vezmeme pečící papír pomažeme máslem a položíme na koláč.
Koláč bude šťavnatý a chutný.


Chutnější bábovka.

Dvoubarevnou bábovku vylepšíme, když do tmavé části těsta dáme spolu s kakaem i 2-3 lžíce nutely nebo jiného nugátového krému.


Lesklejší tvarohový koláč.

Koláč 2-3 minuty před dopečením potřeme oslazeným plnotučným mlékem nebo smetanou. Budeme
mít koláč, kterému výrazně zjemníme chuť a bude se nádherně lesknout.http://dobrotynakazdyden.hys.cz/

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek