Vsaďte na vlašáky a provoňte svou kuchyni skvělými recepty!
Chutnější moučníky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 18 minutami
„Přání a gratulace“ mika59, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: https://www.youtube.com/watch?v=390egu…“ Nadja, před 20 minutami
„magdalenka: Vybrala jsem až tři! Ty s listovím, nebudu…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„Ahoj, dnes som nevarila - ázijské bistro vypomohlo, zajtra…“ magdalenka, před 3 hodinami
7. 3. 2011 22:15
Jablka nakrájíme na plátky před pečením naložíme do vanilkového cukru a tří lžic mandlového likéru.
Patnáct minut před dopečením koláče vezmeme pečící papír pomažeme máslem a položíme na koláč.
Koláč bude šťavnatý a chutný.
Chutnější bábovka.
Dvoubarevnou bábovku vylepšíme, když do tmavé části těsta dáme spolu s kakaem i 2-3 lžíce nutely nebo jiného nugátového krému.
Lesklejší tvarohový koláč.
Koláč 2-3 minuty před dopečením potřeme oslazeným plnotučným mlékem nebo smetanou. Budeme
mít koláč, kterému výrazně zjemníme chuť a bude se nádherně lesknout.http://dobrotynakazdyden.hys.cz/