Víte, jak udělat z pálivé papriky nepálivou?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 7. 4. 2025 08:47
„2024 - změna designu u receptů ???“ veronika_straka, 27. 3. 2025 08:30
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: Jaruš telecí v mrkvi jsem vařila už pro…“ tara23, před 24 minutami
„tara23: ty vždycky vymyslíš dobrůtku , a nové brambory ,…“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
„Hezký den, dnes vařím jen pro 2. Byla telecí kližka na…“ tara23, před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
25. 8. 2014 17:29
20. 7. 2014 05:53
Jednou se mi podařilo koupit pálivé, ale ty byly ostré jak feferony, pálily mě ruce asi 3 dny. Ale to už je snad deset let.
17. 7. 2014 11:58
17. 7. 2014 11:45
17. 7. 2014 07:51
zachránila jste můj zeleninový salát na naší dovolené na Slovensku.Nějak jsem při kupování papriky zapomněla,že slovenské papriky jsou pálivé
S pozdravem Andrea
7. 3. 2011 22:15
Máte-li zájem o jiné užitečné
informace, napište mi na email
a já Vám odpovím.
Pajinka.Ondruskova@email.cz