Kuřecí játra udělají z topinky luxusní pokrm: Voní majoránkou, říz jim dodá česnek a křupavost šťavnatá jablka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„hazel: Stáni, brzy se uzdrav. Musíš být na sebe opatrná,…“ MarcelaPa, před 20 hodinami
24. 6. 2018 10:03
24. 4. 2012 21:25
lrátce před smažením obalit v mouce (nenchat je stát ale hned smažit-moje ponaučení, protže když jsem nechala chvilku ležet už obalený takmi opadávalo těstíčko) ale po řízkách se zaprášilo....:)
12. 4. 2012 19:42
a tady rostou jen konvalinky.. medveďa tu nie je
12. 4. 2012 18:33
12. 4. 2012 18:28
12. 4. 2012 18:10
12. 4. 2012 17:51
12. 4. 2012 17:40
12. 4. 2012 14:51
12. 4. 2012 13:58
12. 4. 2012 12:00
12. 4. 2012 11:46
12. 4. 2012 11:32
12. 4. 2012 11:08
12. 4. 2012 10:48
1 2 Další