Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aby byly řízky naprosto dokonalé.

Bohumil Falešný

24. 6. 2018 10:03

rihana: libec<3

jednou jsem dělala řízky jak ukazují v reklamě na helmanz..naložila jsem je asi na hodku (1kgmasa= 4PL Majolky®),
lrátce před smažením obalit v mouce (nenchat je stát ale hned smažit-moje ponaučení, protže když jsem nechala chvilku ležet už obalený takmi opadávalo těstíčko) ale po řízkách se zaprášilo....:)

magdalenka: ááále.. cholesterol mám v normě.. vídeňák, vzhledem k ceně, jednou za uherák:-//:-D:-D:-D
a tady rostou jen konvalinky.. medveďa tu nie je:-D

magdalenka: Kdyby jen vysmážala... ona z něj i zmrzlinu dělala :-)):-)):yes:

rebeka: Uragány netrvají dlouho ;-) V případě medvědího uragánu asi bohužel :-( A co se týká těch telecích (i jiných)řízků...taky si pomlaskávám :-8:-)):-))

rebeka:ale po medveďovi aspoň nestúpa cholesterol...

magdalenka::-// no jistě... to teď bude medveďová smršť.. ba co dím.. přímo uragán:-S:-D:-D:-D:yes::yes:;-)

rebeka:pri řízkoch zabúdam na medveďa...(ale maris ho aj vysmážala, má tu rec.!)

magdalenka::-D aj bez medveďa:-D myslím, že jsem i mlaskla..minim. jednou:-8:-D

Řízky obaluju jenom ve dvojobalu : strouhanka - vejce - strouhanka, stejně jako srettka;-) a jsme spokojení:-)

rebeka:ja by som tiež...

rebeka::-D:-D To věřím :yes:

zizala::-D:-D já jsem při konzumaci nahlas.. polykala:-D:-D:-D

A já dělám řízky se čtyřobalem a to mouka,vejce,strouhanka a zpět do vajíčka. Nekřupou,maso je šťavnaté. My o křupavé zase moc nestojíme.

Jaruško, já jsem např. "řízkový mačo":-O, neumím,využívám veškeré rady a i "přesto" to mám:-O, buď je naše trouba na nic, nebo pozor je "panička";-) na nic a potom už nezbývá nic, jen zkoušet a nebo se dostat na zdravou stravu-což řízek není:-?;-(

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek