Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynuté těsto

Ahoj Jaajo,
možná necháváš těsto málo vykynout. U chleba kynutí může být 8 a více hodin. Viz: http://www.rychle.4fan.cz/?p=16

podle mého názoru ,máte velkou teplotu,zkuste dát jen 180 stupňů

U chleba, který se dává do toho rozehřátého hrnce, přesně nevím název, křupavý chléb myslím - ten jsem zkoušela 2x a dneska u těch podmáslových hvězdiček a potom ještě u rohlíků, musím mrknout zítra, které to byly. Ale dneska ty hvězdičky mě úplně zamrzely. Když to těsto vykynulo, zdálo se mi řídké, ale když jsem ho vymíchala, bylo tuhé, nevím. Na plechu taky byly spíš placatější, nemusela jsem je vůbec splácnout, jak bylo psáno v receptu. A trouba .. nevím ... měla jsem na 200 st.

Jaaja:napiš,u kterého receptu konkrétně se ti to stalo;-)

Strašně moc prosím kuchařky o radu. Vždycky, když peču chléb nebo rohlíkové těsto, tak mi v troubě velmi málo vyskočí. Je chuťově moc dobré, ale takové hutnější a nevyskočí pořádně nahoru. Dodržuju přesně poměry surovin, kynutí .. může mi péct špatně trouba? Nebo co můžu dělat špatně? Děkuji vám za odpovědi, já to nevzdávám, ale jsem vždycky zklamaná.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek