Mrkvové minikoláčky s povidly: Sladká mrkev nahradí cukr, jsou báječně šťavnaté a neuvěřitelně vláčné a chutnají božsky
MASOVÁ ROLÁDA
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 5 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 6 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 6 hodinami
17. 9. 2011 07:16
16. 9. 2011 22:15
16. 9. 2011 16:49
15. 9. 2011 15:46
15. 9. 2011 15:10
21. 5. 2011 19:20
20. 5. 2011 17:01
Napadlo mně až dnes, když jsem roládu dělal (vždy tak 1x za měsíc),že bych se měl s mojí zkušeností podělit.
Když vytvořím základní plát z masové placky naklepáním, nebo i ze mletého masa(dělám to na mikrotenu), vkládám různé párky, salám, šumku, papriku, okurku a podobně včetně koření. Také dávám smažená vajíčka , jako většina kuchařek,ale já měl problém při rolování, že mi to vytékalo všude. BYLO MI PORAZENO A TO JE TA RADA. z ROZŠLEHANÉHO A OCHUCENÉHO VEJCE UDĚLAT amoletu,jako selskou, bez mouky a tu pak přenést na plát masa a pak pokračovat ve svinování - je to mnohem ,MNOHEM snadnější. Znáte li to tak mne omluvte, že zdržuju.