Tereza z Peče celá země nabídla recept na „blbuvzdorný“ karamel. Díky jedné surovině se povede každému
Ságo
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: Jaruš to se ptáš té pravé, vidíš kolik jsem…“ tara23, před 5 minutami
„tara23: Věruš,kolik čočky dáváš na porci?Já s tím pořád…“ Jajajajaapaja, před 15 minutami
„zdravím, u nás dneska zapražená kmínka a čočka na kyselo s…“ tara23, před 1 hodinou
11. 1. 2014 23:38
11. 1. 2014 18:46
11. 1. 2014 18:14
www.lebensmittel.de/?p=artdetails&Artikel=1800397&redir=1
11. 1. 2014 18:00
www.toprecepty.cz
1. 6. 2011 18:34
http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Speci%C3...
1. 6. 2011 09:29
1. 6. 2011 09:12
1. 6. 2011 08:55
1. 6. 2011 08:49
1. 6. 2011 08:19
A ešte mám dotaz, už ste to aj na vlastné oči videli, ochutnali a pod.?
1. 6. 2011 08:15
1. 6. 2011 08:07
Jinak wikipedie - http://cs.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1go
A pravé ságo se prý vyrábí z tohoto - http://cs.wikipedia.org/wiki/Cykas_japonsk%C3%BD
Jinak se ságo dalo získat v tehdejší NDR, prohledala jse web, ale jediný odkaz na prodejńu je z roku 2008 - zde v diskuzi - http://www.labuznik.com/forum_posts2.php?ID=31944
a to by musely pomoci děvčata z Prahy, jestli to ještě existuje ....
1. 6. 2011 07:56
1. 6. 2011 07:47
1. 6. 2011 07:42
Pozerala som niečo na Internete, o čom je reč, je to vyrobené zo stromu a vôbec si polievku z toho neviem predstaviť. Na osobu 1 lyžica sága sa zaleje vývarom a varí cca 10 minút, kým nezosklovatí.
Počuli ste o tom niečo viac?
Ďakujem.