Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Poraďte mi

Opravdu jedinou radou je kupovat brambory nejlépe s označením "B" (univerzální), většinou na sáčku je etiketa s červenou barvou. Jestli se nemýlím, tak modré jsou "A" a jsou to salátové (tužší) brambory a zelené s označením "C" jsou moučnaté (na kaši a knedlíky). Jestli se v barvách "A" a "C" pletu, opravte mě (já si pěstuju brambory vlastní).

Je to typom zemiakov, s tým veľa nenarobíte. Ak máte stredne alebo ľahko rozváravý typ zemiakov, jediná možnosť je využiť ich tam, kde to nevadí, teda na kašu, zemiakové cesto a pod. A najbližšie pri nákupe si všímať varný typ zemiakov. Na varenie kúpte radšej typ A alebo B.

Poradí někdo jak na brambory které se rozvářejí?Každá rada dobrá.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek