Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 43 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„hezký slulečný den, dnes přišli mladí. Uvařila jsem jim…“ tara23, před 41 minutami
„Hezký den dnes vývar s nudličkami a uzená krkovička…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„MarcelaPa: Marci tak jsem tvé narozeniny prošvihla,tak…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
10. 8. 2011 10:28
10. 8. 2011 10:03
10. 8. 2011 09:52
10. 8. 2011 09:52
10. 8. 2011 09:49
http://210.51.185.134:8080/UserList.aspx?language=...
10. 8. 2011 09:48
Hlavně nechápu, co tam maj za systém, jednou můžu za 2,5 hodiny, jindy za 70 minut, pak až třeba za 3 hodiny - tohle nechápu a včera jsem si schválně psala přesný čas. Dnes jsem přidala v 7,30 a druhý až po 10.hodině
Jo dávám výš odkaz
http://210.51.185.134:8080/UserList.aspx?language=...
10. 8. 2011 09:48
10. 8. 2011 09:45
10. 8. 2011 09:44
10. 8. 2011 09:44
10. 8. 2011 09:42
10. 8. 2011 09:29
10. 8. 2011 09:27
právě pro to tu tak rádi chodíme
hlasují i kámoši z USA přes FB,moje dcera s přítelem z UK,syn z Brna a zbytek z Valmezu
10. 8. 2011 09:09
10. 8. 2011 09:03
Předchozí 1 … 27 28 29 30 31 … 43 Další