Nejlepší asijský street food: Ochutnejte voňavé vietnamské bagety s francouzským šarmem!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, před 8 hodinami
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, před 9 hodinami
Poslední příspěvky
„hazel: Já pekla Linecké citronové, křehké odtud, jako každý…“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko , je to smutne a nevim, nevim…“ hazel, před 6 hodinami
„Hezky vecer, u nas pikatni veprove platky , recepis je zde…“ hazel, před 6 hodinami
6. 9. 2011 09:03
6. 9. 2011 08:17
6. 9. 2011 08:04
Zvířecí chlupy se z koberce těžko odstraňují, někdy nepomůže ani vysavač. Zkuste starý trik, ke kterému stačí staré punčocháče. Nejprve odstřihněte celé nohavice. Ty navlhčete a vyždímejte. Pak je navlékněte na ruce nebo na smeták a přejíždějte po koberci. Uvidíte, že chlupy z koberce půjdou velmi snadno a rychle.
5. 9. 2011 07:41
5. 9. 2011 07:11
Víno po donešení domů nejprve alespoň hodinu nechte ustálit při pokojové teplotě, pak teprve dejte do chladničky, aby se nezměnila chuť. Pokud zůstanou nedopité lahve, neskladujte je dlouho. Suchá bílá, růžová a lehká červená vína si uchovají chuť jen 2 dny, silnější červená až 4 dny, sherry a portské několik týdnů. Otevřené lahve vždy uložte na chladném, suchém a temném místě pevně uzavřené. Pokud ale víte, že víno v nejbližších dnech nevypijete, nalijte ho do tvořítek na led a zmrazte. Ledové kostky můžete použít v dochucení omáček, dezertů nebo salátů.
3. 9. 2011 13:53
výborná vychytávka, zejména, když máme před sebou hromadu česneku, jako např. právě u zabíjačky
jitrničku nooo teda, tu bych si dala
3. 9. 2011 12:33
Ale vidina té čerstvé jitrničky - no neloupej
3. 9. 2011 12:10
3. 9. 2011 10:49
tys to,Helo, už zkusila
3. 9. 2011 08:41
Abyste si práci při loupání česneku usnadnili, dejte stroužky na chvíli do vařící vody. Potom už půjdou slupky dolů jedním pohybem.
2. 9. 2011 16:00
2. 9. 2011 07:23
2. 9. 2011 07:22
2. 9. 2011 07:20
Snadno a rychle se nepříjemných výparů a pachů zbavíte, když na plotně ponecháte chvíli povařit vodu s octem, do které přidáte lžičku skořice.
1. 9. 2011 11:50
Předchozí 1 … 15 16 17 18 19 20 Další