Špenát, zdroj síly i zelená brečka ze školní jídelny. Jak ho připravit, aby dobře chutnal i vypadal?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, před 1 hodinou
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, před 2 hodinami
Poslední příspěvky
„Včera jsem zdobila perníčky, dnes jsem upekla linecké a…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„hazel: Ne , jenom ona, už to neoceňují, ani ostatní…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Článek …… kdy naplnit linecké ……. https://www.toprecepty…“ Nadja, před 1 hodinou
5. 12. 2011 21:53
5. 12. 2011 20:26
5. 12. 2011 10:48
Přinesete-li domů v zimě květiny, nechte je zabalené v papíru alespoň hodinu a pak je teprve dejte do vázy. Většinou jsou totiž květiny velmi citlivé na změnu teploty a potřebují se aklimatizovat.
4. 12. 2011 09:04
Každý řidič by měl v zimních měsících vozit v kufru auta pytel steliva pro kočky. Když se vám totiž auto díky námraze na silnici nemůže rozjet, stačí trochu nasypat pod kola a je po problému. Pokud ho nebudete muset použít, vydrží vám na další zimu nebo ho zužitkuje vaše, či sousedova kočka.
3. 12. 2011 18:09
Jestliže připravujete doma hranolky, zkuste je před fritováním namočit do mléka. Stačí nakrájené brambory ponořit na 20 minut. Tahle finta zabrání při smažení absorbovat tolik oleje jako při běžné přípravě a tak budou hranolky méně tučné.
2. 12. 2011 08:10
2. 12. 2011 08:06
2. 12. 2011 07:53
Deštník vám déle vydrží a bude vás lépe chránit před deštěm, když jej před používáním nastříkáte lakem na vlasy a necháte zaschnout. Látka ztratí poréznost a bude lépe impregnovaná. Postřik raději prováídějte mimo byt, třeba na balkoně nebo na zahradě.
1. 12. 2011 08:48
Máte-li doma lékaře, zdravotní sestru nebo tenistu, znáte tu spotřebu bílých ponožek, které se snadno zaperou a barva už není bílá. Stačí, když v drogerii koupíte borax ( tetraboritan sodný) a nasypete několik lžic do teplé vody. Tam ponožky odmočte a vyterte běžným způsobem..
30. 11. 2011 08:22
Naškrobené prádlo se špatně žehlí, lepí se na žehličku. Aby se tomu předešlo, přidejte před škrobením do vody trochu soli. Pokud perete v automatické pračce, přidejte sůl do škrobícího roztoku. Při žehlení společenských kalhot, podložte puky před žehlením mokrým balícím papírem. Puky pak déle vydrží ostré.
29. 11. 2011 08:40
29. 11. 2011 08:20
Aby se dobře pročistily zahleněné čelní dutiny, uvařte brambor ve slupce. Složte šátek jako širokou čelenku, na něj položte igelit a látkový kapesník. Ještě horký brambor oloupejte, rozmačkejte a položete na kapesník. Připravený šátek uvažte tak, aby brambor působil přímo na pokožku. Nechte působit asi půl hodiny.
28. 11. 2011 08:50
Pokud máte obavy, že se při zatloukání hřebíku zraníte, použijte obyčejný hřeben. Hřebík zasuňte mezi zoubky a držte za rukojeť. Pak už přitloukejte bez obav o svůj palec či ukazováček.
28. 11. 2011 00:28
27. 11. 2011 23:16
Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 20 Další