Exotické ovoce, které si můžete vypěstovat sami!
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 7 hodinami
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
1. 9. 2011 14:07
somaríny jsou co?
1. 9. 2011 13:56
1. 9. 2011 13:39
Jinak myslím,že jsme lidé a vždy se něco přihodí ať je to cokoliv,výměna názorů je celkem nutná!!!Ale spíše mi zaráží,když už děvčata debatu sama ukončila,proč se to muselo vše vytáhnout sem na diskuzi???To jako pro pokračování???nepochopila jsem smysl
1. 9. 2011 13:33
1. 9. 2011 12:34
1. 9. 2011 12:20
podstatou andulinho problemu bolo to, ze bibi obslahla arianin recept z receptov.cz. To, ze ho sama uvarila a nafotila je vec jedna, druha je, ze len z dovodu, ktory pozna bibi, neuviedla zdroj recepty.cz, ale knihu receptov, mozno nechcela robit reklamu cudziemu webu...to fakt netusim.
bibi neverim ti ani slovo o tom, ze si mala odpisany recept v zosite, ale na druhej strane mozno patris k ludom, ktory aj ked maju doma knizku kde recept je vytlaceny + web, kde je recept uverejneny, tak si ho este pre istotu zapises. ale neospravedlnuje ta to v tom, ze ked ta SLUSNE andula upozornila, ze ma urcite pochybnosti o zdroji, tak si si neodpustila ironicke poznamky o detektivnej praci a tie bla bla bla reci aj ked si vedela, ze si urobila chybu. bez tejto debaty sa to mohlo kludne zaobist, keby si si nehrala na ublizenu.
btw spagetka......to sme kde, aby si tu mentorsky prikazovala, kto co moze povedat a co nemoze povedat??!!!
Tak na toto mile damy nemam slov.
1. 9. 2011 11:58
vloženo: 01. 09. 2011 12:26:37 nahlásit smazat reagovat
rebeka: Nechtěla jsem se tady zapojovat do diskuze, ale myslím,že slova jako závist a zášť v písničce nejsou na místěsmajlik a jsou to silná slova. Bibinka měla podle mě zareagovat hned a vysvětlit to, tím by se předešlo všemu ostatnímu. Pokud napíše, že je to z určité kuchařky i s rokem vydání, tak spoustu lidí do ní nakoukne, pokud ji mají doma. Mám ji taky, ale v novějším vydání a polévka tam taky není. Já zdroje receptů píšu poctivě pokud je znám a dále je psát budu. Považuju to za slušnost a takové nepsané pravidlo.
autor: rebeka
vloženo: 01. 09. 2011 12:05:05 nahlásit smazat reagovat
není zvykem toto přidávat ke komentářům,ale teď se to asi hodí
www.youtube.com/watch?v=L8_a7zoKv-0&feature...
autor: Andula
vloženo: 01. 09. 2011 11:40:51 nahlásit smazat reagovat
Spagetka, souhlasim, uz bylo vse recenosmajlik Hezky den smajlik
autor: spagetka
vloženo: 01. 09. 2011 11:37:16 nahlásit smazat reagovat
Andula: a dost, to by fakt stačilo!!!!!!!!!!smajliksmajliksmajlik
autor: Andula
vloženo: 01. 09. 2011 11:27:50 nahlásit smazat reagovat
No vida...a je tosmajlik
Bibinko, zadne hrani si na detektiva tady nebylo, ani zadne smejdeni, ja vedela na 100% odkud recept je, taky jsem to napsala hned ve svem 1 komentari. SZ, co jsem ti poslala muzes klidne zverejnit, neni tam nic, co by si ostatni nemohly precist!Tykalo se to jen daneho receptu!
Jinak autorka zdravi vsechny a dekuje za reklamu bulharske polevkysmajlik
autor: spagetka
vloženo: 01. 09. 2011 11:18:01 nahlásit smazat reagovat
Bibi, vyjadřovala jsem se už níže, takže toto je také poslední komentík tohoto problému - souhlas, nedávej zdroj - nebo napiš: z mé kuchařky, řada lidí to tak píše, - já sama to taky píšu, protože v naší rodinné kuchařce prostě zdroje nejsou a taky to museli odněkud opsat.... a je to smajliksmajlik
autor: Bibinka
vloženo: 01. 09. 2011 10:52:43 nahlásit smazat reagovat
Jelikož jediná Elíza připustila a kápla na to, co je pravdou, tak se vyjadřuji!
Ano, mám mnou psanou kuchařku, do které si píšu recepty co mě zaujmou, nebo co od někoho dostanu a u každého mám napsaný zdroj, jako třeba ten je od Helenky Růžičkové, ten je z Velké kuchařky atd.u této polévky mám zdroj z kuchařky "Co chutná v Evropě" a protože v ní ta polévka evidentně není, musela jsem to poplést, za což se OMLOUVÁM!!!
Ještě vám vysvětlím, proč jsem to nenapsala dřív, já nejsem typ člověka, který by nepřiznal pravdu(jak píše Žížala a moc by mě zajímalo, kde konkrétněsmajlik) a kterému když se něco rozkáže to jde udělat. Anduly jednání a hraní si na detektiva se mi vůbec, ale vůbec nelíbilo(psala mi i SZ), proto jsem nereagovala a nebýt Elízinýho binga, asi bych ani neodpověděla, protože mě to nesmírně bolelo, co vzniká pod mým receptem. Uvažovala jsem i o možnosti nechat ho vymazat, ale to by jen nahrávalo spekulacím dalším a to jsem nechtěla. Je pravdou tou, že mě by pod jakýmkoliv receptem nic takového ani nenapadlo, šmejdit, odkud to asi jesmajlik
Svobodně se sem dávají recepty, svobodně někdo píše zdroj, někdo ne a já je doposud poctivě psala, ale po této anabázi, kde nejde o život je psát přestanu, jako to dělá sposta dalších a mají klid.
To je poslední věc, kterou pod můj recept píšu, dál a k nikomu se vyjadřovat už nemíním a jediné, čeho jste docílili je, že jsem z takových žabomyších válek pěkně znechucenásmajlik A můžete si klidně diskutovat a píchat do mě jako vosy, já to přežiju-nejde přece o životsmajliksmajlik
autor: Andula
vloženo: 01. 09. 2011 09:33:51 nahlásit smazat reagovat
Myslim ze se omluvu ani vymazani zdroje nedockame, tak aspon napisu jak vznikla tato polevka. Mam to primo od autorky, bohuzel ona odmita vlozit se do debaty.
Klasicky recept je s vyvarem, strouhanou mrkev, knedlicky, vlasove nudle, zastrojka (jogurt se zloutkem)
Airan zacala davat vodu se sadlem, protoze jejimu manzelovi lekar doporucul vyvarovat se vyvaru, kosty udajne uvolnuji stroncij (omlouvam se, nevim jak se to pise cesky)
Mrkev nedava, protoze jeji syn ji jen syrovou.
Ryze miluje jeji dcera, tak vymenila za nudle.
Brambory zacala tam davat nahodou, protoze jednou tu polevku silne presolila, pak jim s temy brambory moc zachutnala.
Rajce zacala davat az pozdeji, v Cesku, protoze ten jogurt tady neni tak kysely jako bulharsky, tak se snazila kyselost dostat z rajcete. Ocet zkousela, nebylo to ono.
Podravku (svete drz se) zacala davat ne knuli ochuceni, ale kvuli barve...podravka z byvale Jugoslavie byla krasne zlotkove zluta.
Tak tohle je skoro autorsky recept a snad uz vsechny chapou, proc se nemohl objevit drive nez ho Airan dala na recepty.cz.
Mozna pote je nekde publikovan, ale to jak tvrdi Bibi, ze je z te kucharky je cisty vymysl!!!Ale na to uz snad prisly vsechny, jinak by foto stranky s receptem uz Bibi dala davno jako dukaz!
Je to sz smutne, jak nekdo neni schopen uznat chybu, o omluve nemluvim.
autor: cathleen
vloženo: 01. 09. 2011 09:29:36 nahlásit smazat reagovat
Eliza: Ty promiň, nemyslela jsem to jako ťafkusmajlik
Ale bavíme se tu pod cizím receptem, každý čeká, co na to autor a ten mlčí. Pokud najdeš Bibi komentář (21. 08. 2011 20:34:04), je jasné, že od kamarádky recept nemá.
autor: Eliza
vloženo: 01. 09. 2011 08:46:17 nahlásit smazat reagovat
Promiň, mě to jen tak napadlo. Omlouvám se.
autor: cathleen
vloženo: 01. 09. 2011 08:45:16 nahlásit smazat reagovat
Eliza:smajlik a Bibi mluvit neumí?
Čím víc se okolo původu receptu nakecánkuje, tím to bude trapnější....
autor: Eliza
vloženo: 01. 09. 2011 08:30:07 nahlásit smazat reagovat
Třeba Bibi tu knihu nemá a recept si kdysi opsala, třeba od kamarádky... Potom se člověk snadno zmýlí...smajlik Může si myslet, že to byla tato kuchařka a ona to byla jiná, s podobným názvem...
Já mám vydání z 1979 a tento recept tam není, to ale neznamená, že ho paní Vlachová nemohla připsat v další, rozšířené edici.
autor: zizala
vloženo: 01. 09. 2011 08:17:46 nahlásit smazat reagov
Ještě jsem chtěla dodat, že pokud je toto v Bulharsku všeobecně známá polévka, může být klidně i v nějaké staré kuchařské knize. Tak jako u nás třeba všeobecně známá kulajda, kterou najdete i v kuchařkách vydávaných v cizině jako naši specialitu smajlik
Nevím, kde je pravda, samozřejmě, ale Bibinka těm dohadům nahrává zřejmou neochotou ten recept v kuchařce vyfotit. Pokud vím, uveřejnit jiné fotky jí problém nedělá. Kdyby tu fotku hned dala, zavřela by tím pusu všem. Pokud nemá co vyfotit, měla by se k tomu postavit čelem a přiznat omyl. Nikdo není neomylný, ale sama mám s Bibinkou zkušenost, že své omyly nepřiznává.
autor: cathleen
vloženo: 01. 09. 2011 08:15:14 nahlásit smazat reagova
monikaK: Moni, jsou to řeči víceméně o ničem...a zároveň o principu.
Bibi, prosím, vyfoť tu stránku nebo uprav zdroj nebo se k tomu nějak postav....ale jinak se tu dohadující se komenty budou množit pořád.
autor: monikaK
vloženo: 01. 09. 2011 08:08:22 nahlásit smazat reagova
smajlikno to jsem si zase početla tedasmajliksmajlik
nechcete se podobat těm zlatíčkám politickým,že nesmajliksmajliksmajlik
autor: zizala
vloženo: 01. 09. 2011 08:08:10 nahlásit smazat reagovat
vybusna: To pochybuju, autorka receptu na receptech.cz je rodilá Bulharka, takže její recepty pocházely přímo z domoviny.
autor: vybusna
vloženo: 01. 09. 2011 07:23:34 nahlásit smazat reagovat
tak knihu nemam, takze nemam ako porovnat, ale pravda je taka, ze tato polievka je rovnaka ako www.recepty.cz/recept/bulharska-polevka-s-m....
na druhej strane je celkom mozne ze na receptoch.cz bola zdrojom receptu ta kniha.
autor: Andula
vloženo: 31. 08. 2011 14:18:36 nahlásit smazat reagovat
cathleen, vypada ze se zadne fotky nedockas...a to z jednoho prosteho duvodu, v te kucharce ten recept NENI! Bibinka ma zrejme hrosi kuzi, kazdy slusny clovek by spatny zdroj receptu uz davno vymazal...
autor: Andula
vloženo: 29. 08. 2011 19:05:39 nahlásit smazat reagovat
cathleen, uplne souhlasim, at Bibi vyfoti tu stranku.
Spagetka, jde mi jen o to, ze je tam nespravny zdroj, o nic vic tu nejde!
Prectete si muj prvni prispevek a bude vam to jasne.smajlik
autor: cathleen
vloženo: 29. 08. 2011 14:56:47 nahlásit smazat reagovat
spagetka:smajlik spagi, je mně jedno, jestli je recept v kuchařce, či ne. Ale proč by sem nešlo dát foto? Naopak! Ať Bibi vyfotí stránku s receptem, celou a když sem fotku vloží, všem tím "zavře pusu", ne?smajlikA všechny dohady skončí...
autor: spagetka
vloženo: 29. 08. 2011 14:36:09 nahlásit smazat reagovat
Andula:Já mám jiné vydání z roku 1979- černé desky - bohužel sem nelze dát foto.
Andulko, jen nechápu, co vlastně řešíš , vždyť řada kuchařek má zkopírované recepty z různých zdrojů a nenamáhají se ani změnit slovosled, natoš dnešní internet, kde řada receptů je zkopírována naopak z kuchařek, nechápu, na co chceš přijít.
Mám řadu duplicitních kuchařek, např. Velkou kuchařku Viléma Vrabce ve 3 vydáních - ani 1 není stejné!!!!!!!!!
autor: Andula
vloženo: 29. 08. 2011 14:22:04 nahlásit smazat reagovat
Kniha dnes prisla a ten recept tam neni! Bibinka by mela spatny zdroj vymazat. Jsem z Prahy a pokud by nekdo chtel do knihy nahlednout, jsem ochotna ji zapujcit.
autor: Navir
vloženo: 22. 08. 2011 12:38:01 nahlásit smazat reagovat
Bibinko, teď mě zvedlo ze židle, že bys Ty byla lenivásmajlik Jestli Ty, tak pak už každejsmajlik Neznám pracovitějšího človíčka. Moc často komentáře nepíšu, ale toto je přílišsmajlik Podravku, nebo Vegetu, masox nebo maggi používá každej druhej člověk. Co je toto za nesmyslnou debatusmajliksmajlik
autor: Anna Kocikova
vloženo: 22. 08. 2011 12:16:28 nahlásit smazat reagova
AntoninZ:smajlikAsi jsem lenochsmajlikPodravku používám takésmajlikChuťovým buňkám neškodí a rodina ještě žijesmajlik
Bibinko-hezký receptsmajlik+7smajlika nevidím nic špatného na tom,když někdo uvaří z kuchařky,nebo letáku,chutná mu to,uvede zdroj a podělí se s ostatními o dobrotusmajliksmajlik
autor: Andula
vloženo: 22. 08. 2011 12:00:21 nahlásit smazat reagovat
Mile holky, klidne tu debatu nechte smazat, ja si sve rekla smajlik
Udat kucharku jako zdroj, kde ta polevka ani neni, to je sila!!!
autor: Bibinka
vloženo: 22. 08. 2011 11:50:47 nahlásit smazat reagovat
Andula:ohledně jednoho slova jako je Podravka(asi jsem teda lenivá, jak píše Tonda)taková nesmyslná debatasmajlik Co jsem chtěla říct jsem řekla a vysvětlila a končím, jsem z toho unavenásmajlik Jinak ti poskytnu ještě jednu výbornou kuchařku, z které taky hodně čerpám inspiraci "Balkánská kuchyně" od Jaroslava Zahálky, z roku 1981-můžeš si jí taky objednat v antikvariátusmajliksmajlik
autor: spagetka
vloženo: 22. 08. 2011 11:49:08 nahlásit smazat reagovat
Vážně by to stačilo, i kdyby byl zdroj z receptů.cz - není to opsané doslova, fotka je Bibinky. Kopírujou se celé knihy i weby. Nechápu tedy fakt, proč tahle zbytečná diskuze. Všechno už bylo vymyšleno, jen se dělají obměny, takže přestanem přidávat recepty ne, aby nás nikdo neobvinil z kopírování???
autor: Simona Kucerova
vloženo: 22. 08. 2011 11:40:02 nahlásit smazat reagovat
Andula:Já myslím,že už by stačilo néé???smajlikBibi ti to vysvětlila a tobě je to stejně málo,co vlastně chceš???O co ti jde??smajlik"Žij a nech žít"smajlik
autor: chevy
vloženo: 22. 08. 2011 11:37:00 nahlásit smazat reagovat
Andula: To byl ale fofr, zdůrazňuješ, že je to "ne z te kucharky!", ty už ji mášsmajliksmajlik Ani ne do hodinysmajliksmajlik
autor: Andula
vloženo: 22. 08. 2011 11:22:13 nahlásit smazat reagova
Bibinka, ale ty mas skoro presne slovo od slovo z recepty.cz, ne z te kucharky! Kazdy si to muze srovnat. Uvadet spatne zdroj se stane, staci to zmenit, ne?
autor: Andula
vloženo: 22. 08. 2011 11:15:38 nahlásit smazat reagovat
Bibi, ale ja se na tu kucharku tesimsmajlik
Mam jich dost, ale tuhle zatim nesmajlik
Podivala ses, jestli ses nespletla?
autor: Andula
vloženo: 22. 08. 2011 11:13:57 nahlásit smazat reagova
chocolate, trvam na tom, ze recept z te kucharky neni, proto jsem si ji objednala, a kazdy, kdo tu kucharku vlastni, to potvrdi. Skoda ze Spagetka to nenapsala, kdyz uz tu knihu ma. Myslim jen, ze si Bibi, spletla zdroj, mozna ji mela odjinud a zapomnela, muze se stat. Podle mne se jen vloudila chybicka a kdyby tam nebyla Podravka, ani se nepozastavim, je mi sumafuk kde byl sehnan recept. V original bulharskou polevku se ta podravka nepouziva! A pokud vam poradi rodila bulharka, mylsim ze to neni na skodu, nebo ano? Taky se tam nedava strouhanka, my knedlicky nezahustujeme, musi byt mekounke a stavnate, proto se bali v mouce.
autor: Bibinka
vloženo: 22. 08. 2011 11:13:24 nahlásit smazat reagovat
Andulo, ty si hraješ na Scherloka Holmese? Myslíš, že každý opisuje recept slovo od slova a neudělá si třeba něco podle své improvizacesmajlik Já jsem v té polévce změnila více surovin než jen Podravku-ta ani v tom receptu není, dala jsem si jí já-to jsi se mohla jen zeptat a nemusela sis objednávat celou kuchařku a ušetřila byssmajlik
autor: chocolate
vloženo: 22. 08. 2011 11:04:35 nahlásit smazat reagovat
Andula:Tak je snad jasné, kdo je ten plagiátor, ne?A myslím, že Bibi se tato debata netýká.Bibismajlik, posílám boďan.
autor: Andula
vloženo: 22. 08. 2011 11:02:36 nahlásit smazat reagovat
spagetka, to ano, kopiruji dnes vsechno mozne, ale zkopirovat v roce 1979 recept, ktery byl napsany v roce 2008 se mi zda prece jen nemoznesmajlik Tobe ano?
autor: Andula
vloženo: 22. 08. 2011 10:52:07 nahlásit smazat reagovat
Spagetka, neda mi to pokoj, chci tomu prijit na kloub.
Kdyz tu knihu mas, je tam opravdu BULHARSKA polevka s Podravkou?
Podivej se prosim, budu vdecna znat odpoved drive nez mi prijde z bazaru, dekuji. Klidne mi to napis i do soukrome spravy.
autor: spagetka
vloženo: 22. 08. 2011 10:48:37 nahlásit smazat reagovat
Já mám jiné vydání z roku 1979- černé desky - bohužel sem nelze dát foto.
Andulko, jen nechápu, co vlastně řešíš smajliksmajlik, vždyť řada kuchařek má zkopírované recepty z různých zdrojů a nenamáhají se ani změnit slovosled, natoš dnešní internet, kde řada receptů je zkopírována naopak z kuchařek, nechápu, na co chceš přijít. smajliksmajlik
autor: Andula
vloženo: 22. 08. 2011 10:39:38 nahlásit smazat reagovat
chocolate, dekuji, uz jsem ji objednalasmajlik
autor: Andula
vloženo: 22. 08. 2011 10:38:54 nahlásit smazat reagovat
Tak jsem zjistila, ze autorka teto kucharky je Libuse Vlachova. Uz jsem si knihu objednala prez bazar, jsem hrooozne zvedava smajlikneni mozne aby tohle nekdo napsal v roce 1979, uplne stejnymi slovy jako Airansmajlik Pak napisu vysledek, okopiruji recept a prijdu tomu na klub. Bibi, opravdu to neni utok vuci tve osobe, jen presvedceni, ze to neni mozne. A.
autor: chocolate
vloženo: 22. 08. 2011 10:32:18 nahlásit smazat reagovat
Andula:autor:Vlachová Libuše
Co chutná v Evropě
Nakladatel: Aviceum, Praha
Rok: 1979
Počet stran: 416
Tady je odkaz na knihu z antikvariátu včetně fota přebalu www.antik-bilevrany.cz/view.php?nazevclanku...smajlik
autor: Andula
vloženo: 22. 08. 2011 10:18:32 nahlásit smazat reagovat
Tak aby to bylo jasne, ja proti Bibi nic nemam, naopak, velmi si ji vazim. Jen me zarazil puvod receptu smajlik Pochazim taky z Bulharska a o tuto polevku jsme s Airan vedli debatu...jen tak mezi nami, pred 30lety clovek v Bulharsku Podravku neznal a nesehnal! Airan si ji vozila z Belehradu. Moc bych chtela tu knihu videt, Airan taky. Bibi, mohla bys nam napsat autora a datum vydani? Je to spise ze zvedavosti, bezne bulhari davaji vlasove nudle, ryze je ojedinela.
autor: Jana Remkova
vloženo: 21. 08. 2011 22:47:24 nahlásit smazat reagovat
AntoninZ: Já podravku nepoužívám, nebo jen málo, ale bez masoxu se neobejdu. Ale názor beru a jak znám Bibi, ona určitě taky. smajlik Každý si dochutí, jak potřebuje a chce. Nedávno v Blesku vyšel letáček, čeho všeho se máme vyvarovat. No, tak si říkám, že asi všichni půjdeme na šťovík do lesa, protože toho, co můžeme je méně, než toho, co nemůžeme.smajlik A co se týká Bulharů, jsi si jistý? Já viděla vloni na Slunečném pobřeží úplně něco jinéhosmajlik
autor: chevy
vloženo: 21. 08. 2011 22:29:39 nahlásit smazat reagovat
AntoninZ: Ten konec je perfektní přímo s prominutím na přes..., sušenou zeleninu přidá lenochsmajliksmajliksmajlik
autor: AntoninZ
vloženo: 21. 08. 2011 22:18:39 nahlásit smazat reagovat
Musím se přidat, ta podravka je tam opravdu podivná. Podravka je taková berlička pro ty, co jsou jinak ztracení a nevědí co dál. No a pochází z bývalé Jugoslávie a Bulhaři už z principu by takový "sajrajt" do svého vaření nedali.
Vždyť co to je Podravka? Sušená zelenina a MSG. Jak prosté milý Watsone. MSG přidá kdo je jinak bez nápadu a fantazie, sušenou zeleninu přidá lenoch.
autor: Bibinka
vloženo: 21. 08. 2011 20:34:04 nahlásit smazat reagovat
Andula:Andulo, kuchařka je stará bezmála 30 let(1979), tak těžko mohl někdo opisovat z portálu recepty.cz a to mi věř, že já nemám ve zvyku, abych tady dávala recepty, které jsou na jiných stránkách o vaření a když už by se to nakrásně stalo, tak dám zaručeně do poznámek zdroj stránek odkud to mám. Jsem jedna z mála, která zdroj receptů píše a moc nás tu takových není!
autor: chevy
vloženo: 21. 08. 2011 17:18:40 nahlásit smazat reagovat
Andula: Andula, dneska asi nemáš svůj densmajlik
Co s tím má společného Bibinkasmajlik, kdo dal kam dřív recept, zdroj uvedla.smajlik
Předtím si stěžuješ na kokosový koláč, kukni na řezy se zakysanou smetanou kolikrát tu jsousmajliksmajlik
autor: rebeka
vloženo: 21. 08. 2011 17:07:44 nahlásit smazat reagovat
Bibinka:no Bibi,já jsem úplně kvůli tomu mletému masusmajlikzapomněla říci ti,že tahle polívečka se mi moc líbí a že ji vyzkoušímsmajliksmajlikakorát v menším množství,protože budu vařit pro dva..a ten můj moc polívkový nenísmajliksmajlik
autor: varilamyskakasicku
vloženo: 21. 08. 2011 17:06:57 nahlásit smazat reagovat
smajlikSuperka, uz si ji písi a bodík letísmajliksmajlik
autor: Andula
vloženo: 21. 08. 2011 16:57:56 nahlásit smazat reagovat
Ta polevka je z www.recepty.cz/recept/bulharska-polevka-s-masovymi-knedlicky-5454 Vim to podle toho, ze se tam v originale Podravka nepouziva, Airan ji tam zacala davat pozdeji jako dochucovadlo. Vim to, protoze jsem se osobne nad tim pozastavovala. Pokud je to z te knihy, pouzili jiz napsany recept z www.recepty.cz, dnes je vse mozne smajlik Staci porovnat datum vydani.
Předchozí 1 2