Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Naložení bylinek do oleje
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Zdravím, dneska jsme byli na nákupech, tak jsme si koupili…“ tara23, před 5 hodinami
„Hezký den polévka ještě kuří vývar a treska přírodně…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
„hazel: Stáni, brzy se uzdrav. Musíš být na sebe opatrná,…“ MarcelaPa, před 23 hodinami
1. 1. 2015 13:44
26. 5. 2014 00:28
Už jen připravit nějaký chutný pokrm a ozdobit stůl nějakou kyticí http://www.kvetinysasanka.cz/31-kytice
36-113-large.jpg
4. 9. 2011 20:52
Za rady a odkazy moc děkuju - byla jsem teď asi naposledy na chalupě před zimou a potřebovala jsem s těmi bylinkami něco udělat, aby nepřišly vniveč...
4. 9. 2011 20:38
http://www.s-italem-v-kuchyni.com/s-italem-v-kuchy...
4. 9. 2011 20:25
Jinak já i chilli olej si dělám spíš za vlahého ne horkého oleje, ale to už je asi na zálibě a chuti každého
4. 9. 2011 20:17
http://www.freestylepizza.cz/cs/uvodni-stranka/Rec...
4. 9. 2011 20:11
4. 9. 2011 19:54
Tak to zaliju ohřátým olejem. Ještě dotaz...Jak dlouho to vydrží? Jako ten olej, nebo méně? A sterilovat se nemusí? Že bych prubla tu myčku???
4. 9. 2011 19:50
Sůl nedávej, zakalil by se. Skladovat - no, do další sklizně v pohodě
4. 9. 2011 19:29
Pamatuji si, že Ital je nějak nakládal do ohřátého oleje, ale nevím na kolik stupňů, případně jestli teplý, vlažný, horký nebo vroucí??? A jestli tam patří ještě něco dalšího, například česnek nebo sůl??
Jo, a jak dlouho se může takto skladovat?
Děkuji za každou radu.