Ochutnejte mladé víno… Ten správný čas pro svatomartinské nastává 11. 11. v 11 hodin 11 minut
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezky vecer, uvarila jsem pravou ceskou bramboracku i se…“ hazel, před 1 hodinou
„Přeji hezký večer.Z vykostěných kuřecích čtvrtek byly řízky…“ Anna Kocikova, před 2 hodinami
13. 5. 2015 23:29
13. 5. 2015 20:13
13. 5. 2015 00:17
rozmarýn - Z latinského "ros marinus" (= mořská rosa) prostřednictvím němčiny. Francouzsky: romarin, .......
http://langweil.info/index.php/20050126199/Koreni-...
12. 5. 2015 15:10
8. 1. 2015 22:52
stock-photo-ginger-root…
8. 1. 2015 22:08
8. 1. 2015 13:28
http://cs.wikipedia.org/wiki/Kurkuma
http://www.zasadita-smes.cz/kurkuma-v-zasadite-sme...
http://www.cinske-zbozi.cz/cinska-cesta-zdravi/byl...
8. 1. 2015 10:53
Děkuji
koreny_001.jpg
koreny_002.jpg
8. 9. 2011 19:09
8. 9. 2011 18:05
No, ja netvrdim, ze kari je zle korenie..boze to ani nahodou.
Len som to chcela akokeby priblizit.
Ja kari davam len do specifickych pokrmov a pokial viem, tak kumin je prave jednou zo zloziek kari korenia.
Preto som ho spomenula.
8. 9. 2011 17:54
Jinak souhlas s opatrným dávkováním, někomu ta chuť vůbec nesedí. Ale nesouhlasím s tím dávat ho místo kari - ale mluvím o své zkušenosti, neb na kari já nedám dopustit.
Řekla bych to tak, že si každý musí najít, kde ho použít. Ale určitě opatrně!
8. 9. 2011 17:39
8. 9. 2011 15:27
8. 9. 2011 15:06
8. 9. 2011 14:41
http://cs.wikipedia.org/wiki/Sumah
Ale pozor - tato škumpa je jen jedna z mnoha, tak tato snad nebude jedovatá.
1 2 Další