Jedlíkova cesta kolem světa: Americká kuchyně, to nejsou jen hamburgery a hot dogy
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 24 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 53 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 22 minutami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 52 minutami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
8. 9. 2011 14:33
8. 9. 2011 14:32
8. 9. 2011 14:20
Zabraňuje průjmům, vaří se z něj čaj při žaludečních potížích. Na Středním východě se používá jako citrónová šťáva např. do salátů. V receptech zakavkazské kuchyně se používá k rožněným masům (šašlik).
8. 9. 2011 14:06
8. 9. 2011 13:43
8. 9. 2011 13:42
8. 9. 2011 12:36
8. 9. 2011 12:34
8. 9. 2011 12:29
Ten salad sumac, tedy sumac - by měla být škumpa, přísada do salátů a je to tohle - doufám, že to wikipedie přeložila http://en.wikipedia.org/wiki/Sumac
Ostatní koření musíš znát z naší kuchyně, názvy jsou podobné
8. 9. 2011 12:09
dscn3865.jpg
8. 9. 2011 12:09
dscn3862.jpg
dscn3863.jpg
dscn3864.jpg
8. 9. 2011 12:08
dscn3859.jpg
dscn3860.jpg
dscn3861.jpg
Předchozí 1 2