Mrkvové minikoláčky s povidly: Sladká mrkev nahradí cukr, jsou báječně šťavnaté a neuvěřitelně vláčné a chutnají božsky
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova, tara23, Jajajajaapaja, Anna Kocikova: …“ Nadja, před 5 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško díky, dobrá rada, díky, že jsi mi…“ tara23, před 6 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verčo, z oběda nám zbylo uzené. Tak jsem k…“ tara23, před 6 hodinami
9. 10. 2011 07:56
knedliky.jpg
8. 10. 2011 17:48
8. 10. 2011 14:53
8. 10. 2011 07:28
8. 10. 2011 00:19
7. 10. 2011 22:58
7. 10. 2011 21:34
7. 10. 2011 21:15
7. 10. 2011 21:10
7. 10. 2011 20:47
7. 10. 2011 20:44
Rozhodne namajte traumu z nejakých knedlíkov, sú v živote podstatne dôležitejšie veci.
7. 10. 2011 18:27
7. 10. 2011 17:02
A to už by si Ela mala čo robiť a rozhodne by si to nepovažovala za jednoduché.
7. 10. 2011 15:45
Je to věc názoru, domácí jsou domácí...
Nevařím je, ale pařím - pařáček nemám, mám zvyk od mamky na vyšší hrnec uvážu plátýnko a pařím asi 20min. Poté propíchnu a pokud se stane, že je uvnitř ještě syrový, šupnu zpět a v pohodě dopařím.
A tím, že je nedělám často, nemyslím si, že je ovládám, ale udělám si vždy do zásoby a dám do mražáku. Jsou potom v případě nouze jako čerstvé.
7. 10. 2011 15:26
1 2 Další