Dny chleba se po dvou letech vracejí do Pardubic. Odborníci vyberou nejlepší chléb z 80 soutěžních vzorků
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Mila devcata, dekuji vsem za podporu. 😊 U nas byla…“ hazel, před 3 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, presne to me rekla lekarka, mam…“ hazel, před 3 hodinami
„hazel: Na chřipku ti antibiotika, bohužel nepomohou, pokud…“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
6. 11. 2011 20:49
Už jsem na ní dělala přírodní vepř. plátky obalené v mouce a moooc dobře se mi s ní vařilo
Ivetko díky tobě
2,11,2011_003.jpg
6. 11. 2011 18:57
6. 11. 2011 14:25
Docela se mi líbí nádobí s keramickým povrchem. Teď běží v reklamě nádobí DELIMANO Ceramica Prima - hlubší pánev 28 cm za 890 Kč:
http://www.delimano.cz/delimano_panve_hrnce/
Máte někdo s tímto nebo podobným nádobím zkušenost? Napište mi, prosím.
29. 10. 2011 12:41
Těším se, že mě nezklame.
Ještě jednou vám děkuji dámy
25. 10. 2011 19:59
Jsou ale super, mají silnější dno a proto rychle pokrm nevychládne.
25. 10. 2011 18:43
jahoda: já neměla na mysli, že máš hodně, nebo málo pánví!! Já mám jen jednu a stačí mi. Kdybych měla prostor, asi bych jich měla aspoň 5, každou na něco jiného
25. 10. 2011 18:09
25. 10. 2011 17:05
25. 10. 2011 16:46
25. 10. 2011 15:16
25. 10. 2011 05:41
http://www.panvicky.cz/panve-ballarini/
25. 10. 2011 05:39
Od Balarini jsem si tu objednala 1 mrňavou tak na 2 porce, takhle mi to vyhovuje.
Takže jestli chceš novou, vvraž do té Balarini, ta se mi zdá kvalitní - mrkni sem na nabídku
24. 10. 2011 22:30
24. 10. 2011 21:16
24. 10. 2011 21:00
Teflon už jsem dávno zrušila, používám titanové nádobí.
Rozdíl mezi titanovým a litinovým bude podle mne jen v tom, že titanové má nepřilnavý povrch. U litinového zase propagují nejzdravější přípravu potravin. Dělají je prý se smaltovaným povrchem a se smaltem jsem nikdy moc nekamarádila.
Litinový, ale nesmaltovaný mám jen velký pekáč do trouby a pro pečení je super.
Jinak titanové nádobí je z tvrdého kovu, že lze běžně používat i kovové obracečky, což u teflonu bylo nemyslitelné - i když jsem používala jen dřevěné, stejně za měsíc se začal povrch odlupovat
U čeho je delší životnost, nevím, ale já když jdu do něčeho nového, nechám si raději poradit od odborníků v prodejně. Nejsme velké město a na ochotu prodavaček/čů si nemohu stěžovat.
A finanční otázka? raději dražší, než pojídat rakovinotvornou složku, kterou teflon obsahuje
Předchozí 1 … 5 6 7 8 Další