Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Anna Kocikova, před 6 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Všem přeji moc hezký páteční večer😍Jak tady píšete,vážně ti…“ Anna Kocikova, před 11 minutami
„tara23: Věruško,zdravím Tě😍asi bych ve vinotéce koupila…“ Anna Kocikova, před 21 minutami
„Dobrý večer 😊, my jsme si dnes udělali výlet do Teplic,…“ MarcelaPa, před 23 minutami
16. 11. 2011 14:14
Pak už by v té gastro bylo opravdu jen vše o kuchtění a zbytek v obecné. Třeba Gratulace by se taky jednoduše spláchly v Obecné. Ale pořád by to bylo při ruce a řadilo by se to zase aktuálně, jako to je normálně. Beztak v té, co by měla být o vaření, se povalují třeba Prezentace,videa srandičky a z 90% s vařením nic společného nemají. I v obecných může být něco užitečného, co nemusíme zaregistrovat, ale díky prolézání témat se to ztratí v čase.
16. 11. 2011 07:46
15. 11. 2011 21:34
15. 11. 2011 20:40
15. 11. 2011 20:19
15. 11. 2011 19:39
15. 11. 2011 16:57
15. 11. 2011 16:43
15. 11. 2011 16:04
Předchozí 1 … 7 8 9