Jak nejlépe mrazit jahody? Skvělou vychytávkou je obyčejný pečicí papír
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 1 hodinou
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás klasika - polievka kuracia s rezancami,…“ magdalenka, před 1 hodinou
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 11 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
24. 1. 2012 13:21
24. 1. 2012 12:59
24. 1. 2012 11:51
24. 1. 2012 09:23
20. 1. 2012 16:10
19. 1. 2012 07:50
18. 1. 2012 20:05
Odpověď i pro SVĚTLANKU
18. 1. 2012 19:06
18. 1. 2012 19:04
Pozor musíš dávať len na to, aby si nekúpila želatínu, ktorou sa polievajú torty, ale klasickú, pokiaľ potrebuješ napr. na aspik, vajíčkovú tlačenku a pod. Dodržiavaj množstvo, uvádzané výrobcom na obale, vždy máš uvedené, na aký objem tekutiny balenie je. A ešte jedna vec, želatínu nesmieš rozpúšťať v tekutine teplejšej ako 60°C, prestala by želírovať.
18. 1. 2012 19:00
18. 1. 2012 18:27
5. 1. 2012 21:20
5. 1. 2012 21:09
5. 1. 2012 21:02
5. 1. 2012 20:43
1 2 3 Další