Čokoládový croissant jako z Emily in Paris. Kultovní pečivo ze slavného seriálu vás vmžiku přenese do města lásky a módy
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 9 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 9 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 10 hodinami
26. 11. 2011 11:02
25. 11. 2011 21:30
25. 11. 2011 17:05
Ale stale to nie je este take horuce, takze je celkom mozne, ze sa moje rozhodnutia budu menit horodom dolom
25. 11. 2011 16:48
Jinak mne zajímá, jak jste se rozhodla z troubou ?
25. 11. 2011 16:19
25. 11. 2011 15:20
25. 11. 2011 15:19
Kološvárské zelné závitky
300g mletého vepřového,300g moravské klobásy,4 vepř.kotlety,100g slaniny,4PL sádla,8 zelných listů,2 střední cibule,2 stroužky česneku,1 vejce,60g poloměkké vařené rýže,2dcl kyselésmetany, 1PL sladké mleté papriky,majoránka,sůl,pepř podle chuti,1kg kysaného zelí,masový vývar, případně z masoxu.
Cibulijemně nakrájíme,česnek rozetřeme a obojí osmahneme na lžíci sádla. Mleté maso dáme do mísy,přidáme cibuli s česnekem,vařenou rýži,vejce a okořeníme.Důkladně promícháme a naplníme zelné listy.Do zapékací nádoby dáme polovinu zelí,na ně zelné závitky, omyté klobásky a druhou polovinu zelí.Zalijeme vývare tak,aby zelí bylo zakryté.V troubě dusíme 60 - 90 minut.
Připravíme si slaninu na tzv.kohoutí hřebínek a opečete na sádle v pánvi. Kotlety naklepete,naříznete okraje,osolíte,opepříte,obalíte v mouce a prudce oboustranně opečete na zbylém sádle.
Podávání - na každou porci dáme dušené zelí, na ně zelný závitek,klobásku,kotletu,ozdobíte opečenou slaninou.Doprostřed lžívi kyselé smetany a posypete paprikou.Podává se ihned, většinou s chlebem a potom se jen odpočívá.
25. 11. 2011 09:21
ale že jste mi, ženy, zamotaly šišku
něco z toho určitě bude..a já to udělám, poněvadž mám na to chuť jako hrom
a co..teď to zkusím s mletým, příště s kostkovaným
prostě..pokus-omyl..co už však to bude poprvé..a každý jednou začínal
děkuji vám všem
24. 11. 2011 21:48
24. 11. 2011 19:54
24. 11. 2011 16:49
Tak ať Ti chutná, ať si vybereš cokoliv. A dej vědět.
24. 11. 2011 16:25
24. 11. 2011 15:53
24. 11. 2011 15:33
24. 11. 2011 14:06
Předchozí 1 2 3 Další