Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

prosba o radu

rebeka: na koložvára se mleté maso nemusí míchat dopředu...
Tak za ty vyčerpávající rady Ti projde jedině foto zrealizovaného receptu (viz komentík výbušné):-D:-*

jahoda:aha, tak to je;-):-!:-D to bych taky mohla takto..v pátek bude stačit, když mám kolžvára na sobotu:-D někde jsem četla, že je dobré k mletému masu přidat mléko a nechat přes noc v lednici, ale už nevím proč:-8:-D
děkuju za rady a tipy, už se těším na sobotu;-)
ale jak se mi to nepovede..běda vám:-!:-!:-//:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

rebeka: :-D, to zní divně, což? Normálně řádně promíchala jako na sekanou se smaženou cibulkou a kořením na sekanou, ale nechávám to uležet den, dva, pěkně se chutě spojí.:-)

jeeeej...ale damy aku radost ste mi:-D a nemohli by ste pridat aj foto, nech ludia vedia ako to ma vyzerat? ja tamto svoje neymazem, ako reminiscencnu spomienku na moje prve fotky;-)

zizala: tak díky, prubnu to v sobotu, držme mi palce:-D:-D:yes:

jahoda: na to jsem se zrovna taky dívala a líbilo se mi asi nejvíc:yes: jak jsi mleté naložila:-O:-?:-? do čeho:-?:-?

Taky dávám mleté :-p

rebeka:já jsem se zalúbila (tzn. i moje rodina:-D) do receptu od Vybusnehttp://www.toprecepty.cz/recept/1612-skladane-kolo....
Právě to mleté nám tam vyhovuje, mňam:-p, jen přidávám podle potřeby více smetany. Ale možná to bude tím, že já nic nevážím a to oko je pokaždé někde jinde:-D.
Ale někdo má raději jen krájené maso, mě se zdá, že to mleté tam chuťově více vynikne (zkoušela jsem obě varianty..)
Toť vše, budeš se muset od jednoho odrazit, holt nemáme všichni stejné chutě;-)
A hurá, mleté jsem včera zrovna naložila, že něco z něj v sobotu vyrobím, tak je to jasné:yes::-K

Už delší dobu mě láká vyzkoušet koložvárské zelí...pročetla jsem zdejší recepty a nedovedu si vybrat a hlavně..patří tam maso mleté nebo na kostky:-? prosím zkušené kuchařinky(kuchaříčky), poraďte mi. Děkuji:-):-K

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek