Láďa Hruška překvapuje: Reportáž o kuřecích kůžičkách bych natočil i dnes. Vždycky jsem měl svůj styl, říká
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
„Přání a gratulace“ Nadja, 13. 11. 2024 23:33
Poslední příspěvky
„Dobry vecer devcata, vcera u nas byla domaci pizza od…“ hazel, před 8 hodinami
„Dobrý večer, my jsme dnes navštívili farmářské trhy v…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Zdravím vespolek .Měli jsme kuřecí polévku s nudlemi a…“ Anna Kocikova, před 10 hodinami
24. 11. 2011 14:01
Tak za ty vyčerpávající rady Ti projde jedině foto zrealizovaného receptu (viz komentík výbušné)
24. 11. 2011 13:51
děkuju za rady a tipy, už se těším na sobotu
ale jak se mi to nepovede..běda vám
24. 11. 2011 13:36
24. 11. 2011 13:21
24. 11. 2011 12:59
24. 11. 2011 12:58
24. 11. 2011 12:14
24. 11. 2011 12:12
Právě to mleté nám tam vyhovuje, mňam, jen přidávám podle potřeby více smetany. Ale možná to bude tím, že já nic nevážím a to oko je pokaždé někde jinde.
Ale někdo má raději jen krájené maso, mě se zdá, že to mleté tam chuťově více vynikne (zkoušela jsem obě varianty..)
Toť vše, budeš se muset od jednoho odrazit, holt nemáme všichni stejné chutě
A hurá, mleté jsem včera zrovna naložila, že něco z něj v sobotu vyrobím, tak je to jasné
24. 11. 2011 11:54
Předchozí 1 2 3