Jak zvládnout bramborový knedlík hned napoprvé? Díky tipům knedlíkového mistra Petra Kosinera je uděláte na jedničku
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„reklama“ Snehulak61, před 19 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 26. 11. 2024 22:03
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas pikatni polevka z cervene cocky,…“ hazel, před 5 hodinami
„Hezký den, my jsme dnes obědvali na etepy. Nejdřív manžel…“ tara23, před 13 hodinami
„Hezký den dnes krupičková polévka a kuře na paprice s…“ Simona Skolakova, před 16 hodinami
16. 2. 2009 13:02
14. 2. 2009 11:36
13. 2. 2009 21:38
Brousek je fakt super. Já s ním brousím i ty pižlátka za 50kč a to by člověk neřekl, jak pak hezky krájí. Manžel s tím brousí i sekery (ty máme 3 a taky FISKARS).
Ke škrabce mám jeden poznatek. Manžel mi koupil "prý úžasnou" škrabku. Nikdo s ní nechtěl škrábat, protože se blbě držela a nešlo to - stejně jak píšete vy. Pak jsem ale přišla na to, že se s ní loupe opačně - OD SEBE. Na brambory jí moc nepoužívám (jen když jsou velké), ale na dlouhé věci, jako mrkev, okurka apod., je SUPER.
13. 2. 2009 20:06
13. 2. 2009 19:36
13. 2. 2009 17:32
13. 2. 2009 16:45
13. 2. 2009 16:26
13. 2. 2009 15:59
13. 2. 2009 15:47
13. 2. 2009 15:43
13. 2. 2009 15:41
13. 2. 2009 15:36
13. 2. 2009 15:31
13. 2. 2009 15:03
1 2 3 Další