Chvála blanšírování: Proč neopomíjet tuto starou kuchařskou techniku a jak se správně dělá?
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 3 hodinami
„reklama“ Snehulak61, 27. 11. 2024 07:54
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 26. 11. 2024 22:03
Poslední příspěvky
„Máme tady do 18 hod. děti a už dědu ukecaly na palačinky😁,…“ tara23, před 3 hodinami
„Máme brambory na uskladnění od známého a vařím s nima…“ tara23, před 3 hodinami
„Jajajajaapaja: to se máš! My, bohužel, musíme vše kupovat…“ Nadja, před 3 hodinami
4. 1. 2023 00:25
3. 1. 2023 18:47
V receptu Uhlířina je chyba v ingrediencích. Nejsou to dohromady brambory a těstoviny - to je právě Grenadýrmarš, ale BRAMBORY A NOKY. Obě tato jídla totiž občas dělám.
15. 12. 2021 16:13
23. 2. 2021 19:24
4. 2. 2012 12:35
A bodovanie receptov sa mi nikdy nepacilo, ale co uz...
A registracia ma aj preto zmysel, ze hocikto moze tu napisat hocico ako "Anezka". Pod registrovanou Anezkou vsak bude iba ta prava Anezka.
3. 2. 2012 15:04
3. 2. 2012 15:01
3. 2. 2012 14:57
3. 2. 2012 10:31
3. 2. 2012 10:27
3. 2. 2012 10:25
3. 2. 2012 10:09
3. 2. 2012 08:43
Kajo, budeme rádi, když - i jako neregi - písneš pod recepty svoje poznatky Registrovat se určitě nemusíš.
3. 2. 2012 08:11
3. 2. 2012 08:08
1 2 Další