Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

ČESNEK.

Vávlave, i když doba pro satbu česneku pominula, stále ještě není sníh a je docela teplo. ;-);-) Já bych to zkusila a pár stroužků zasadila;-);-);-):-D:-D:-D Jo a jinak - rozmačkat a smíchat se solí a nacpat do krabiček do mrazáku třeba;-);-);-)

Všem moc děkuju. Už jsem se pohádal se ženou, která trvá na tom, aby se hodil do popelnice. Kdyby na to byla doba, tak bych ho někam napíchal a snad by nový narostlý nepřevzal tu pachuď.

Vašíku, a třeba zpracovat česnek na pastu:-?
http://www.toprecepty.cz/recept/11997-cesnekova-pa...

Já jsem ten španělskej dala oloupanej do mrazáku, pak při použití už není tak cítit. Zkus to s pár stroužkama a uvidíš ;-)

Alžbětina Prknářová

8. 12. 2011 10:42

Pane Václave, sice se to netýká česneku, ale musím Vám napsat, že jste se projevil jako velký formát! :yes: Všechna čest, to každý nedokáže vzít zpět co udělal v rozčilení. Jste správnej chlap :-8:yes::-)

Maris. Díky. Kdybch nebyl línej tak jsem mohl serfovat po internetu, ale takhle je to pohodlnější a hlavně není nad zkušenosti. On text snese lecos ,ale skutek utek a výsledek někdy není nic moc. Ono taky záleží, kdo jakou má kdo chuť a požadavky a co komu vadí . Já jsem takovej ČUMÁK , což mám po mamince až jsem na ty chutě protivnej. Myslel jsem, že mne to ke stáří přejde, a ono nic. Jen jsem dokázal přejít od hodně masa k rajskej, zelnici, bramborám na všechny způsoby, mrkev a pod. To by se maminka divila, kdyby byla živa.

Vaclav Fronek: Vašku, podívej se na tyto stránky o česneku, je tam i nakládáný - to bych asi udělala s ním já- s feferonkou apod. by se vylepšil. Kdysi jsme ho dělávali a bylo to dobré:-) http://icesnek.cz/recepty-cesnek/. Snad Ti to pomůže;-)

Nedávno byl k dostání česnek z Číny a já i ostatní nadávali, že nemá tu sílu jakou by měl mít. Ono to vlstně ještě šo. Nyní je k dostání VĚTŠINOU česnek ze Španělska a ten iakš takš sílu má, ale je cítit, spíše smrdí jako kdyby byl z plastu. Nejhorší je, že jsme v domění znalost a oblibě Španělska koupili tohoto celej pytel a dcerka se nechala napálit a od podvodníka pro nás koupila taky větší množství jiného, deklarovaného jako z Čech. Byl to taky ze Španělska, ale přendán do děrkovaných sítěk a vizitkou "Z Čech". S tímto i naším česnekem znehodnotíte karbanátky, drštkovou, prdelačku, a ostatní kam ho dáte. Já naposledy polévku s játrovými knedlíčky. Amám toho dost. Ale co s ním , když ho nechci vyhodit z důvodu velkého množství a tím značné finančí náročnosti za jeho koupení,. Dal bych mu ještě šanci. PROSÍM PORAĎTE. Máte nějaký nápad. Václav

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek