Strašidelné dýňové cupcakes: Chutnají tak dobře, až vás to možná trochu vyděsí!
Náhrada cukru Gluopurem
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 4 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 4 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 4 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 7 hodinami
10. 2. 2015 13:34
přesně jak se tu píše - glukopur má nižší sladivost. Pokud chceš nahrazovat cukr něčím zdravějším, můžeš použít třeba maltitol - má téměř stejnou saldivost, ale nižší GI a také se po něm nekazí tolik zuby. Můžeš si o něm něco přečíst tady http://www.maltitol.czwww.maltitol.cz
26. 1. 2015 21:09
7. 1. 2012 09:41
20. 12. 2011 09:45
Nedostatečná funkce jater, žloutenka, horečka, nadměrná fyzická námaha
Hroznový cukr je nejrozšířenější monosacharid, který se volně vyskytuje v mnohých plodech, zejména v hroznovém víně.
Glukopur je snadno a rychle stravitelný, doporučuje se na celkové posílení organizmu a jako zdroj energie při nechutenství doprovázející různá onemocnění a horečnaté stavy, také při špatné funkci a onemocnění jater (např. mononukleóza, žloutenka). Jako rychlý zdroj energie je vhodný i pro sportovce a pro těžce pracující osoby.
Nedoporčuje se používat bez dostatečné rady s lékařem dlouhodobě, ale opravdu jen jako jednorázové posílení organismu. U nemocí vždy platí rada lékaře či lékárníka.
20. 12. 2011 08:54
19. 12. 2011 23:32