Muzeum gastronomie v Praze
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, před 2 hodinami
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, před 2 hodinami
Poslední příspěvky
„Včera jsem zdobila perníčky, dnes jsem upekla linecké a…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„hazel: Ne , jenom ona, už to neoceňují, ani ostatní…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Článek …… kdy naplnit linecké ……. https://www.toprecepty…“ Nadja, před 2 hodinami
27. 12. 2020 09:42
27. 12. 2020 08:54
A BB puding...vymyslel ho zakladateľ piešťanských kúpeľov Dr. Ľ. Winter 1947...po vojne podvýživení ľudia a deti potrebovali sa vzchopiť fyzicky...v nezmenenej receptúre sa vyrába dodnes...ako jedna z mála vecí BB puding prežil.
24. 12. 2020 07:43
Já vzpomínám na výborné moravské klobásy v konzervě. Později se z nich stalo to, co z většiny podobných produktů, jakási buchta tvářící se jako maso.
24. 12. 2020 06:20
24. 12. 2020 00:27
23. 12. 2020 22:08
23. 12. 2020 14:41
22. 12. 2020 20:01
31. 5. 2019 00:40
exp.jpg
expr.jpg
31. 5. 2019 00:25
20. 9. 2016 05:25
19. 9. 2016 21:35
19. 9. 2016 21:21
17. 6. 2015 08:43
15. 6. 2015 09:08
1 2 3 … 6 Další