Co dělat, když se v kuchyni říznete nebo spálíte? Pomoci může česnek, citron i vanilka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 8 hodinami
„reklama“ Snehulak61, 27. 11. 2024 07:54
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 26. 11. 2024 22:03
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: Verunko , ja mam pritelkyni ve Vidni a…“ hazel, před 8 hodinami
„hazel: Já přejedu most, ten mám kilometr od baráku a jsem…“ Veronika.Hrozna, před 11 hodinami
„Jajajajaapaja: také jsem nikdy neslyšela o přípravě kaše…“ Nadja, před 12 hodinami
16. 1. 2014 21:59
16. 1. 2014 20:11
16. 1. 2014 19:19
400_f_27768469…
4. 1. 2012 18:35
2. 1. 2012 20:58
2. 1. 2012 17:12
2. 1. 2012 16:49
Trenčiansky párok s fazuľou je výborný doteraz, len cena je neporovnateľná
2. 1. 2012 16:08
2. 1. 2012 15:36
2. 1. 2012 15:22
2. 1. 2012 10:01
caj_618955504.jpg
antiperle.jpg
sitovka.jpg
1. 1. 2012 23:04
1. 1. 2012 20:49
A také lečo s moravskou klobásou, nebo jen samotné moravské klobásy v konzervě byly vynikající.
Vepřové maso ve vl.šťávě bylo pěkně libové, že ani u řezníka tak libové maso nebylo k mání.
A z hovězího ve vl.šťávě se dělávala moc dobrá pomazánka.
1. 1. 2012 20:23
1. 1. 2012 19:54
Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další