Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Hezký večer, nebo snad dobrou noc. Tak jsem se za vámi…“ Nadja, před 5 hodinami
„MarcelaPa: Marcelko, dodatečně všechno jen to nej.... k…“ Nadja, před 5 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. A představ si, že manžel to zase nejí…“ MarcelaPa, před 8 hodinami
25. 2. 2013 18:34
25. 2. 2013 18:30
25. 2. 2013 17:56
25. 2. 2013 17:43
25. 2. 2013 15:39
25. 2. 2013 14:54
25. 2. 2013 14:47
a toto http://dennik.pravda.sk/Pravda.aspx?datum=5.9.2011...
príp. skús hľadať u vás zoznam zakázaných rastlín...
25. 2. 2013 14:28
Počkej, ty ale píšeš že byl zařazený mezi invazní rostliny, takže se velmi rychle a snadno rozšiřuje, chápu to dobře? Hm, to by mohl být problém..........
25. 2. 2013 14:11
25. 2. 2013 12:46
25. 2. 2013 10:48
25. 2. 2013 04:45
7. 1. 2012 11:52
7. 1. 2012 11:30
Já používám sladidla takto:
Na běžné slazení kávy nebo čaje -DIACHROM tablety (vyplatí se velké balení se 600 tabletami) - stačí 1 tbl do velkého hrnku, cenově velmi výhodné a pro diabetiky je chrom nutný
Na rychlé přislazování - tekuté FAN STOLNÍ SLADIDLO - ale jen občas, to je poněkud dražší, med i javorový sirup - ale opatrně
Na sladké pečení -v poslední době jsem si oblíbila sladidlo CLARA na pečení, které se mi zdá chuťově nejlepší, pak FAN SLADIDLO NA PEČENÍ(obyčejně stačí 2 PL), DIACHROM SYPKÝ (ale ne tam, kde je i prášek do pečiva, nejlépe do štrůdlu - a jen trochu),
Zavařování ovoce -(pokud dávám cukr) DIAŽELÍROVACÍ CUKR dr. OETKERA, lze použít i FRUKTOZU PRO DIABETIKY
Zavařování zeleniny, hub - NAKO BEZ CUKRU které kombinuju s PIKANT FIX, koření si ještě dávám vlastní
Obecně jde vše nahradit při vaření –FRUKTOZOU PRO DIABETIKY (lze i zavařovat),a nyní i Diabeticker Zucker (něm.firma normálně v obchodě) – výhodou je, že spojuje fruktozu a sorbit a je vynikající (žlutá krabice s obrázky ovoce)-nehořkne. Problémem je trochu vyšší cena (proto ji momentálně nemohu vyfotit)
Obecně platí, že 1 dávka dia cukru je čtvrtnou stejné dávky normálního cukru. Ale je lepší dávat ještě o něco méně a spíš využívat ovoce, medu atd.
Závisí to od typu a těžkosti postižení diabetika. Ale lze si zvyknout jak na sladidla tak i nesladit.Ovocné koláče a moučníky vůbec přislazuji jen velmi málo, pokud je kyslelá surovina
Jdou dělat i polevy, šlehačky pro diabetiky, aby se jim moc nezvýšil cukr.Upřímně - radši si dám tu práci a upeču něco diasladkého doma, protože to kupované v krámech nám nechutná
7. 1. 2012 10:35
Předchozí 1 2 3 4 Další