Řízky Friduš: Delikatesa vskutku rytířská oživí každé grilování. Maso je díky speciální marinádě krásně šťavnaté a křehké
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, před 2 hodinami
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, před 2 hodinami
Poslední příspěvky
„Včera jsem zdobila perníčky, dnes jsem upekla linecké a…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„hazel: Ne , jenom ona, už to neoceňují, ani ostatní…“ Veronika.Hrozna, před 1 hodinou
„Článek …… kdy naplnit linecké ……. https://www.toprecepty…“ Nadja, před 2 hodinami
22. 4. 2012 20:37
22. 4. 2012 18:39
22. 4. 2012 17:37
To je spíše vina kupujících, kteří tlačí na co nejnižší cenu a pak jsou šíleně překvapení, že párek za 50,-/kg, jogurt za 2,90,- apod nejsou (jaký to šok) nic extra.
Používejme prosím selský rozum a (jak říká můj prastrýc-řezník) obyčejné kupecké počty.Tahle kombinace funguje spolehlivě.
22. 4. 2012 17:16
20. 4. 2012 09:46
http://www.vitalia.cz/clanky/jak-se-lisi-cukry/#ic...
19. 4. 2012 11:13
19. 4. 2012 10:57
Nejde přímo o test potravin, ale o zajímavý rozhovor.
19. 4. 2012 07:56
19. 4. 2012 07:41
19. 4. 2012 07:18
19. 4. 2012 06:22
18. 4. 2012 20:18
18. 4. 2012 20:11
18. 4. 2012 19:54
chocolate: v poho, Orionko ale se mnou musíš česky, já su jináč hlópé
18. 4. 2012 19:39
Omluva, já to běžně používám v internetové komunikaci.
Předchozí 1 2 3 4 5 … 7 Další