Znáte medvědí langoše? Základem nadýchané a křupané placky je domácí kvásek, čerstvý medvědí česnek a hodně rozpálený olej
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„Dotaz k článku z Magazínu“ Nadja, před 8 hodinami
„MAGAZÍN - vyhledávání v něm“ Nadja, před 9 hodinami
Poslední příspěvky
„hazel: Já pekla Linecké citronové, křehké odtud, jako každý…“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko , je to smutne a nevim, nevim…“ hazel, před 6 hodinami
„Hezky vecer, u nas pikatni veprove platky , recepis je zde…“ hazel, před 6 hodinami
17. 4. 2012 08:39
Technická sůl, teď jedy a co bude další kolo
17. 4. 2012 08:22
(Polská vaječná moučka obsahovala jedy. Levnou náhražku kupuje i Česko.)
16. 4. 2012 18:20
16. 4. 2012 07:25
http://www.vitalia.cz/aktuality/prodejna-potravin-...
13. 4. 2012 21:01
13. 4. 2012 17:27
13. 4. 2012 15:40
13. 4. 2012 13:45
http://www.vitalia.cz/clanky/pekelna-ceska-kuchyne...
19. 3. 2012 15:12
Ze které je nejlepší šlehačka?
Test časopisu dTest - z 18 testovaných smetan ke šlehání se z jedné vůbec nepovedlo udělat šlehačku. Některým ke kvalitní našlehané pěně nepomohla ani éčka.
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty...
14. 3. 2012 23:26
14. 3. 2012 20:32
http://www.stream.cz/peklonataliri/669348-peklo-na...
11. 3. 2012 22:10
11. 3. 2012 20:21
11. 3. 2012 19:49
11. 3. 2012 19:31
plzeo_598161834.pdf
Předchozí 1 … 3 4 5 6 7 Další