Recepty z českých filmů: Přiměřeně, přiměřeně... Udělejte si lívance podle pana krále
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Dobry den, u nas zbytek bramborove polevky, obalovany…“ hazel, před 1 hodinou
„hezký slulečný den, dnes přišli mladí. Uvařila jsem jim…“ tara23, před 6 hodinami
„Hezký den dnes vývar s nudličkami a uzená krkovička…“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
20. 3. 2012 14:49
20. 3. 2012 11:36
20. 3. 2012 11:36
20. 3. 2012 11:32
20. 3. 2012 11:32
Toprecepty tie rebricky potrebuju, to ze sa boduje obcas nezmyselne..za to uz oni nemozu, to robia uzivateli sami. Tu nejde o to, ze pani Remkova s Pejli je za zachovanie bodovania a Eliza + dalsie su za zrusenie bodovania. Toprecepty urobia to co vyhovuje spravnemu chodu portalu. Pokial by to islo bez tych rebrickov, tak som presvedcena, ze bodovanie je uz davno zastavene.
Tu pomoze jedine akasi osveta medzi uzivatelmi, ze take zivelne bodovanie ako platilo, by platit nemalo.
Pochvalu ako taku by sme asi mali vyjadrovat skor pisomne pod receptom. Ten kto chce ten recept skutocne uvarit, tak sa rad preluska tou spustou komentov o krasnej fotke a a tej, dusi lahodiacej omacke, co je...povedzme si to otvorene, kazdemu prijemna, aby sa popripade dopracoval k nejakej empirickej informacii. Za zachovanie objektivnosti rebricku by som ustupila v tomto smere. ale ako pisem, je to na tej, akejsi vnutornej discipline v kazdom uzivatelovi.
To ze si niekto vybral tuto diskusiu za osobne vybavovanie uctov, ta diskusia nemoze. Vyzeralo to na uplne nekonfliktnu anketu co si kto mysli, o zruseni bodovania.
20. 3. 2012 11:31
20. 3. 2012 11:26
20. 3. 2012 11:24
20. 3. 2012 11:24
Proč někdo smazal mé dva komentáře ?
Byly pravdivé, nebyly sprosté a dle mého mínění nemohly nikomu ublížit.Takže to nechápu.
20. 3. 2012 11:07
Nevidím to tady jako základnu jen proto, že sem chodí pravidelné uživatelky, které se tu cítí fajn. Naopak nové tváře jsou zde vždycky vítány a brány naprosto normálně, pokud se chovají normálně. Taky jsem sem přišla před časem nová a krom dobrých rad, které dokážu ocenit, jsem neměla problém. Ono to chce jen kouska pokory a respektu a né sem přijít s pýchou a myslet si, že jsem snědla všechno moudro světa, všechno vím a nikdo mi nesmí nic říct, vytknout, s ničím mi poradit. A to je skoro vždycky jablkem sváru.
Na každém webu mají svá pravidla, tak i tady jsou. Né námi vymyšlené. Jinak by to tu vypadalo jak v Saigonu.
Chodím i na jiné weby a můžu říct, že tady je to ještě svěží demokracie, proti podmínkám a pravidlům jiných stránek.
A co se týče bodování...není v pravidlech psáno, že ohodnotit recept se má až po uvaření. Dost z nás už se motá v kuchyni léta a má dost zkušenností, aby si dokázal vybavit chuť výsledného jídla, aniž by jej musel uvařit. Hodnotí se tu nejen jídlo, ale i prezentace, vůbec samotná práce a dost z nás si váží a hodnotí i samotný hodnotný postup, které tu ocení hlavně začátečníci.
Samotné body nemají ve své podstatě až tak hluboký smysl, v je to spíš takové milé, nevinné polechtání ega, kterému by se těžko někdo bránil. Já osobně když jsem prvně v TOP10 viděla svou perníkovou chaloupku, tak jsem z toho měla radost a i mě to trochu nakoplo, snažit se víc. Ale to poprvé mělo opravdu svoje kouzlo. Všechno pozitivní je motivací do budoucnosti.
Jinak myslím, že v téhle desítce nebývají špatné recepty, jak se o tom pořád mluví. Důkazem toho jsou následné TOP STAR recepty, ve kterých jsou v podstatě všechny recepty, co prošli TOP desítkou, mají nespočetně bodů, komentářů a pochval.
20. 3. 2012 10:48
20. 3. 2012 10:44
20. 3. 2012 10:25
20. 3. 2012 10:23
20. 3. 2012 10:22
Jak čtu, nakonec to někteří zde berou tak, že za všechno opět můžu já, protože jsem o tom vůbec začala. Ale já jsem jen sesumírovala do několika vět hromadu stížností, které se každou chvilku kvůli bodování snáší na Toprecepty. To vám vadí. A to, že jsme terčem kritiky a posměchu, to ne? Mně záleží na tom, jak působí Toprecepty na veřejnost, tak jako jsem kdysi dávno bránila recepty.cz.
1 2 3 … 24 Další