Britskou specialitu octové brambůrky zvládnete připravit i sami: Delikatesa v anglickém stylu vás ohromí netradiční chutí
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 10 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, 19. 11. 2024 20:32
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: https://www.youtube.com/watch?v=390egu…“ Nadja, před 5 hodinami
„magdalenka: Vybrala jsem až tři! Ty s listovím, nebudu…“ Veronika.Hrozna, před 8 hodinami
„Ahoj, dnes som nevarila - ázijské bistro vypomohlo, zajtra…“ magdalenka, před 8 hodinami
17. 3. 2012 18:00
17. 3. 2012 17:50
I kdyby si podle receptu uvařil (či se inspiroval) jediný člověk a pochutnal si, tak to splnilo účel a recept může být klidně bez bodu.
17. 3. 2012 17:42
Recept s fotkou, nebo bez ní je úplně jedno! Vařím i ty bez fotky bez bodu a kolikrát někdo jinej přidá fotku k mému receptu a mně ,záleží jenom na tom, jestli mu chutnal a nebo nechutnal. BOD se sníst nedá!...
17. 3. 2012 16:29
17. 3. 2012 16:14
17. 3. 2012 16:11
17. 3. 2012 16:08
17. 3. 2012 16:07
17. 3. 2012 16:02
17. 3. 2012 16:00
17. 3. 2012 15:36
Aspon ja to tak delam.
17. 3. 2012 15:16
koukám, že tu máme zase jedno plodné diskuzní fórum. Nečetl jsem ho celé - nemám na to náladu, takže se asi nevyjádřím ke všemu, ale pokusím se. Ještě dodám, že jde čistě o moje osobní názory.
Plusy a mínusy - mínusy tu přece už byly a zrušily se, přáli jste si to.
Komentování od neregistrovaných uživatelů - TR byly od začátku otevřeným portálem, nesnažili jsme se o uzavřenou skupinu uživatelů. Nevidím jediný důvod komentáře pro neregistrované uzavírat. To stejné je i u receptů bez fotky, proč nutit lidi ke koupi foťáku?
Hodnocení od lidí, kteří recept uvařili - a jak máme poznat, že recept daný uživatel uvařil?
Hodnocení je dobrovolné a přece se tím nemusíte řídit. Nikdo Vám nenařizuje vařit recept, která má 5 hvězdiček a nevařit recept, který má jen jednu.
Pokud jsem se k něčemu zapomněl vyjádřit, pošlete mi to vzkazem a já to doplním.
17. 3. 2012 15:11
já taktéž hlasuju za zrušení bodování, ale nepřestanu, tak jako např. cathleen, obdivně vzdychat nad krásným fotek a pro mě zajímavým receptem..
hezký den přeju všem
jo, a dnes jsem se poprvé stala disciplinovaným uživatelem a dva dnes odzkoušené rcp jsem hodnotila až nyní.. to jsem borko, cooo
17. 3. 2012 15:00
17. 3. 2012 14:56
Ja uz bodovat nebudu, i kdyby bodovani zustalo - i po vyzkouseni receptu by muj (pro autora) zaslouzeny bod zapadl mezi ty, co obdivuji fotku atd.
Neprestanu obdivovat a tise tleskat tem, kteri sve recepty ozdobi temi uuuzasnymi cistymi, ostrymi, svetlymi, proste JEDLYMI fotkami Vim, co to da prace....
Předchozí 1 … 14 15 16 17 18 … 24 Další